Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha valakit...

Normális az, ha valakit huzamosabb betegsége miatt elhagyja a párja?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra az esetre gondolok, amikor a beteg fél semmit nem akar tenni a gyógyulásért, mert egyszerűbb vége látatlanul panaszkodni, ezzel meg felőrölni a párját (az olyan távozás még akár érthető is lenne) hanem alapesetben?
2022. jan. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
Főleg, hogy nem is neked írtam a 29-es választ, hanem a kérdezőnek, aki konkrétumok nélkül vár választ a foggyos kérdésére.
2022. jan. 20. 15:44
 32/58 anonim ***** válasza:
Az intelligencia akkor is ordít belőled. :D
2022. jan. 20. 15:45
 33/58 anonim ***** válasza:

34

Azért, mert nem puszilgatom a homlokát, amiért egy nyomorék? Ha valaki kérdez, tegye már fel a kérdést normálisan, ne nekünk kelljen barkochbázni...

2022. jan. 20. 15:46
 34/58 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz valaki intelligens, hogy mindent elnéz szellemi fogyatékosoknak.
2022. jan. 20. 15:47
 35/58 anonim ***** válasza:
Mondjuk én sem értem, hogy egy névtelen hozzászólóként miért ne lehetne leírni, hogy parkinsonja lett, vagy scleroxis multiplex, vagy mittomén....
2022. jan. 20. 15:47
 36/58 anonim ***** válasza:
Most az hogy te helyesnek látod ezt a hozzáállást valami énközpontú önrafinériai okokból (talán csináltál is ilyet nem tudom) és most ki akadsz mert valaki szóba meri ezt egyáltalán hozni még nem jelenti ezt hogy nem tette fel rendesen a kérdést. Pláne hogy a hozzászólásokat nézve csak te nem érted vagy te nem akarod érteni. Bagatellizálni meg inkább élő beszédben érdemes mert az interneten visszaolvasható a beszélgetés. Szerintem menj vissza a betonkeverőhöz mert még nem telt le a 4 óra. :)
2022. jan. 20. 15:49
 37/58 anonim ***** válasza:

Én majdnem 3 éves kapcsolatban éltem amikor refluxos lettem, de légúti tünetekkel, rengeteg köhögés stb. Aztán meg minden megfázásból nehezen lábaltam ki. Sok orvosnál jártam, rengeteg gyógyszert, kezelést próbáltunk ki, de maximum csak enyhültek a tüneteim és időnként most is ugyanolyan rossz.

És megkaptam az extől is meg a "kedves" családjától is hogy beteges vagyok. Talán akkortájt kezdett kiábrándulni belőlem, de szakítani gyáva féreg volt. Addig bántott amíg nálam telt be a pohár. Azt a férget pl. zavarta a betegségem. 😞 (Pedig akkor nagyon szarul voltam, pont hogy kellett volna a támogatás.)

2022. jan. 20. 15:53
 38/58 anonim ***** válasza:

39

Majd ha normálisan teszed fel a kérdést, nem rébuszokban, akkor nem fogom széttrolkodni azt a kuoac szart, amit idehánytál. A normális kérdésre sem válaszoltál, nyuszika. Nekem nem fontos a válasz, neked az max.

2022. jan. 20. 15:54
 39/58 A kérdező kommentje:
Vigyázz, mert mindjárt leszól téged is a 29-es.
2022. jan. 20. 15:55
 40/58 A kérdező kommentje:

41!

Köszönöm szépen, a válaszokat megkaptam (igaz nem tőled), ez nem trollkodás volt, hanem pont ez volt az idehányás. Tedd fel normálisan a kérdést és akkor válaszolok. Bár ahogy látom hiába fejezted be az egyetemet (nem kellett több téglát hordanod a falak felépítéséhez ugyebár), túl "magas" ez neked, hogy normálisan tedd fel a kérdést. ;)

2022. jan. 20. 15:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!