Normális az, ha valakit huzamosabb betegsége miatt elhagyja a párja?
34
Azért, mert nem puszilgatom a homlokát, amiért egy nyomorék? Ha valaki kérdez, tegye már fel a kérdést normálisan, ne nekünk kelljen barkochbázni...
Én majdnem 3 éves kapcsolatban éltem amikor refluxos lettem, de légúti tünetekkel, rengeteg köhögés stb. Aztán meg minden megfázásból nehezen lábaltam ki. Sok orvosnál jártam, rengeteg gyógyszert, kezelést próbáltunk ki, de maximum csak enyhültek a tüneteim és időnként most is ugyanolyan rossz.
És megkaptam az extől is meg a "kedves" családjától is hogy beteges vagyok. Talán akkortájt kezdett kiábrándulni belőlem, de szakítani gyáva féreg volt. Addig bántott amíg nálam telt be a pohár. Azt a férget pl. zavarta a betegségem. 😞 (Pedig akkor nagyon szarul voltam, pont hogy kellett volna a támogatás.)
39
Majd ha normálisan teszed fel a kérdést, nem rébuszokban, akkor nem fogom széttrolkodni azt a kuoac szart, amit idehánytál. A normális kérdésre sem válaszoltál, nyuszika. Nekem nem fontos a válasz, neked az max.
41!
Köszönöm szépen, a válaszokat megkaptam (igaz nem tőled), ez nem trollkodás volt, hanem pont ez volt az idehányás. Tedd fel normálisan a kérdést és akkor válaszolok. Bár ahogy látom hiába fejezted be az egyetemet (nem kellett több téglát hordanod a falak felépítéséhez ugyebár), túl "magas" ez neked, hogy normálisan tedd fel a kérdést. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!