Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális az, ha valakit...

Normális az, ha valakit huzamosabb betegsége miatt elhagyja a párja?

Figyelt kérdés
Természetesen nem arra az esetre gondolok, amikor a beteg fél semmit nem akar tenni a gyógyulásért, mert egyszerűbb vége látatlanul panaszkodni, ezzel meg felőrölni a párját (az olyan távozás még akár érthető is lenne) hanem alapesetben?
2022. jan. 20. 14:07
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
#15 vagyok: Több éves párkapcsolat esetén sem hagynám el a másikat. Ilyen szempontból a házasság csak egy papír.
2022. jan. 20. 14:30
 22/58 anonim ***** válasza:
De a kérdésben más egyéb tényezők nem kerültek szóba csak a betegség.
2022. jan. 20. 14:31
 23/58 anonim ***** válasza:
De mert erre minden valasz jo. Barhogy lehet ertelmezni a kerdest. Ha vki 2 hete a parom es lebenul nyaktol lefele nyilvan nem gondozom elete vegeig.. de ha 30 eve egyuttvagyunk es lesz egy serve ami miatt segiteni kell ebbe abba akkor nyilvan nem dobom..
2022. jan. 20. 14:35
 24/58 A kérdező kommentje:

23 vagy csak nem olvastad el rendesen a kérdést és az első hozzászólásokat. A másodikban pont kikötöttem egy olyat, amit most leírtál példának. Tehát nem jó rá minden válasz.

Egy dologgal lehet vitatkozni valóban: Attól függ milyen hosszú a párkapcsolat. Bár ha azt írtam hogy huzamosabb ideje tart egy betegség, abból sejthető, hogy nem 2 hétről volt szó.

2022. jan. 20. 14:41
 25/58 anonim ***** válasza:
#15 és #21 vagyok. Valamiért azt érzem, hogy sajnos te már eldöntötted ezt a kérdést magadban és el fogod hagyni a párod. Leírhatnád hogy milyen betegségről van szó, hátha tudnánk tippeket adni az élhetőbb életért.
2022. jan. 20. 15:06
 26/58 anonim ***** válasza:
91%
Nem hinnem, hogy egy betegseg oka lehet az elhagyasnak. Masrol van ott szo! Foleg ha szeret az ember - sosem hagyna cserben a parjat!
2022. jan. 20. 15:07
 27/58 anonim ***** válasza:
#25 nekem is ez az érzésem... A betegség "kapóra jött" hogy azzal indokolva el lehessen hagyni
2022. jan. 20. 15:19
 28/58 anonim ***** válasza:
25# Azzal hogy azt mondom hogy a 7# vagyok rövidre zártam a hozzászólásodat. Szóval kár rám fogni azt ami velem történt meg.
2022. jan. 20. 15:19
 29/58 anonim ***** válasza:
Ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad a hitelességedet (Na meg az intelligenciádat). Nem jelentem ezt a hozzászólást had lássák csak hiteltelenségedet és hogy igazságfájdalmadban kibukott az intelligenciád is előtt próbáltad rám húzni azt ami velem történt. :)
2022. jan. 20. 15:30
 30/58 anonim ***** válasza:
29# Rájött a primitív hogy hiába húzza rám azt ami velem történt mert hogy ez internet és visszaolvasható a korábbi beszélgetés és most anyázik ahogy a környezetében tanulta. ;)
2022. jan. 20. 15:32
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!