Normális az, ha valakit huzamosabb betegsége miatt elhagyja a párja?
Figyelt kérdés
Természetesen nem arra az esetre gondolok, amikor a beteg fél semmit nem akar tenni a gyógyulásért, mert egyszerűbb vége látatlanul panaszkodni, ezzel meg felőrölni a párját (az olyan távozás még akár érthető is lenne) hanem alapesetben?2022. jan. 20. 14:07
21/58 anonim válasza:
#15 vagyok: Több éves párkapcsolat esetén sem hagynám el a másikat. Ilyen szempontból a házasság csak egy papír.
22/58 anonim válasza:
De a kérdésben más egyéb tényezők nem kerültek szóba csak a betegség.
23/58 anonim válasza:
De mert erre minden valasz jo. Barhogy lehet ertelmezni a kerdest. Ha vki 2 hete a parom es lebenul nyaktol lefele nyilvan nem gondozom elete vegeig.. de ha 30 eve egyuttvagyunk es lesz egy serve ami miatt segiteni kell ebbe abba akkor nyilvan nem dobom..
24/58 A kérdező kommentje:
23 vagy csak nem olvastad el rendesen a kérdést és az első hozzászólásokat. A másodikban pont kikötöttem egy olyat, amit most leírtál példának. Tehát nem jó rá minden válasz.
Egy dologgal lehet vitatkozni valóban: Attól függ milyen hosszú a párkapcsolat. Bár ha azt írtam hogy huzamosabb ideje tart egy betegség, abból sejthető, hogy nem 2 hétről volt szó.
2022. jan. 20. 14:41
25/58 anonim válasza:
#15 és #21 vagyok. Valamiért azt érzem, hogy sajnos te már eldöntötted ezt a kérdést magadban és el fogod hagyni a párod. Leírhatnád hogy milyen betegségről van szó, hátha tudnánk tippeket adni az élhetőbb életért.
26/58 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy egy betegseg oka lehet az elhagyasnak. Masrol van ott szo! Foleg ha szeret az ember - sosem hagyna cserben a parjat!
27/58 anonim válasza:
#25 nekem is ez az érzésem... A betegség "kapóra jött" hogy azzal indokolva el lehessen hagyni
28/58 anonim válasza:
25# Azzal hogy azt mondom hogy a 7# vagyok rövidre zártam a hozzászólásodat. Szóval kár rám fogni azt ami velem történt meg.
29/58 anonim válasza:
Ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad a hitelességedet (Na meg az intelligenciádat). Nem jelentem ezt a hozzászólást had lássák csak hiteltelenségedet és hogy igazságfájdalmadban kibukott az intelligenciád is előtt próbáltad rám húzni azt ami velem történt. :)
30/58 anonim válasza:
29# Rájött a primitív hogy hiába húzza rám azt ami velem történt mert hogy ez internet és visszaolvasható a korábbi beszélgetés és most anyázik ahogy a környezetében tanulta. ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!