Jakupcsek Gabriella borderline-nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet?
Okádék szar ember mind, aki vadidegenekben akar mentális problémákat keresni.
Vagy szerezz egy hobbit, hogy ne a neten döglődj folyton, vagy pedig legalább ne terjeszd ezt a fajta proliságot.
(és ki lepődik meg azon hogy damuroland f...sszopója is vagy? van itt baj elég. iigen igen a világon mindenki beteg, aki roland közelébe ment, kivéve őt, a ténylegesen erőszakos állatot. nagyon okos vagy)
"De ha annyira rosszul bánt volna a nőkkel, akkor nem értem, miért feküdtek le vele."
Én meg nem értem a kettőnek mi köze egymáshoz. Van elég sok lelkisérült ember akik besétálnak és benn is ragadnak egy bántalmazó kapcsolatban. Hogy rosszul bánt volna a nőkkel, az nem feltételes. Nem véletlen ítélte el jogerősen a bíróság annak idején, és előtte is voltak ügyei az akkori sajtóban. Egy bírói ítélet után azért nem úgy működik, hogy azt mondom "engem ártatlanul ítéltek el", és akkor "ja tényleg?! jól van akkor semmi baj". Ott volt egy bizonyítási eljárás, és ha ténylegesen lettek volna hasonló súlyú bizonyítékai arra hogy ártatlan akkor jogi úton akár utólagosan is tehetett volna megfelelő lépéseket, ezeket valamiért nem tette meg.
Jakupcsekről meg annyit hogy ez egy talk-show, tehát egy showműsor is egyben, ezekben a műsorvezető egy karakter, annak pedig az az egyik módja hogy provokatív, generál valami konfliktust. Ez egy műfaj, amiben szerintem jól csinálja a dolgát. Vannak másfajta műsorok, ahol máson van a hangsúly, de Damu tudta gyanítom hová megy és egyébként a résztvevők is profitálnak az ilyen megjelenésekből. Amikor a hal a tortánban saját magát szégyenítette meg a szereplésével az oké volt, most egy talk showban feltettek neki kicsit provokatívabb kérdéseket, amik egyébként számos néző fejében is megfordulhattak akkor meg szegényt hogy megalázták. Jakupcsek is mondta, hogy negatív értelemben felrobbant az üzenőfala amikor megtudták az emberek hogy Damuval fog beszélgetni, itt most nyilván az volt a feladata hogy a közönség ezen részében feltételezhetően megfogalmazódó kérdéseket közvetítse. Amivel aztán lehet maga is egyetért, de nem értem miért ne ütközhetnének össze ezek az álláspontok egy ilyen műsorban.
Nem bántani akarom Damut, sajnálom mint embert és nyugodjon békében de idealizálni sem kell utólag. Most amilyen közhangulat uralkodik úgyis Jakupcsek lesz a sátán a tömegek szemében.
A feltételezésem volt hibás, hogy ez kettejük között egy kötetlen beszélgetés volt. Már másképp tekintek rá, de nálam a műsorvezető viselkedése továbbra is kérdéses (és nem csak erre a beszélgetésre vonatkozóan).
Kíváncsi lettem volna egy Kadarkai Endrés beszélgetésre, hogy ott miket kérdezett volba, és miket válaszolt volna. Sajnos már soha nem derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!