Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jakupcsek Gabriella borderline...

Jakupcsek Gabriella borderline-nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet?

Figyelt kérdés

2021. dec. 29. 12:33
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de én nem fogok kételkedni a barátom szavában, főleg hogy a saját szemével látta. Ismeretlen, "civil" lányokkal mert csak kezdeni, akik nem mertek megszólalni sem. Barátom rá szólt, hogy ezt vagy abbahagyja, vagy rendőrt hív rá, börtönviseltként ez nem jött volna jól neki, így eliszkolt.

A gyerekeit le sem szarta soha. Az egyik fia pl. még a Damu nevet is megtagadta a börtön miatt. Ez neked siker? A második felesége alkoholista lett, elvették tőle a lányát, a nagynénje a gondnoka. Micsoda élet..... Látom nagy pártfogoltad a Roli, fizesd ki akkor a temetését mert full csóró volt, meg menj el a temetésére. Egy utolsó szarházi volt. Nem sajnálom.

2021. dec. 29. 13:29
 22/41 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hogy lehet ilyen baromságot kérdezni? A személyiségzavarok környezeti hatásra, nem egy perc alatt alakulnak ki. Ha valakit bántalmaznak pl. gyerekkorában, meghalt valakije gyerekkorában, verték, ilyesmire kell gondolni. De még ez se garancia rá. De az hogy valaki interjúkat csinál, és amiatt alakuljon ki személyiségzavara, ne haragudj, de irtózatos baromság.
2021. dec. 29. 13:35
 23/41 A kérdező kommentje:

Nem kértem, hogy kételkedj, csak nézd meg, hogy hol beszélgetünk. Egy anonim oldalon. Téged se ismerlek, a barátodat se. Innentől kezdve nem érzem azt, hogy hitelt kellene adjak annak, hogy a barátod a két szemével látta, hogy viselkedett a Damu a nőkkel. Az biztos, hogy nem volt egy szent, és nem állítom, hogy ő minden nővel jól bánt.

Én úgy tudom, csak egy fia van, aki viszont mentálisbeteg. A második felesége Palácsik Tímea volt, a harmadik Damu Edina. A felesége már akkor alkoholista volt, mikor együtt voltak, és nem vették eltőle a lányát, hiszen írod, hogy a nővére (vagyis a kislány nagynénje) a gondnoka, tehát családban maradt. Ugyanúgy látogathatja, és vele töltheti az egész napot.

Nem pártfogoltam senki. De ennek egyébként se kéne hatással lennie a kérdésre, ami nem az, hogy kivel szimpatizálok inkább. De ha már felhoztad, talán neki valamivel becsületesebb élete volt még így is, aki a saját szakmájából élt, és nem egy balhéra építette a hírnevét, és lett belőle díva.

2021. dec. 29. 13:40
 24/41 A kérdező kommentje:
22. Nem állítottam, hogy interjú csinálásból alakul ki személyiségzavar. Azt kérdeztem, hogy mivel MAGÁNemberként másképp viselkedik, úgy műsorvezetőként viselkedhet úgy, mint aki személyiségzavaros. És a kettő összemosódhat, ha elég labilis, és nem bírja, hogy két személyiséggel kell együtt élnie a szakmája miatt.
2021. dec. 29. 13:43
 25/41 anonim ***** válasza:

Két fia van. Az egyik tagadta meg a nevét, mikor Roland a börtönbe került. Palácsik Timi sosem volt a felesége. Az Edinát az elvonón ismerte meg, és a börtönben házasodtak össze. A nő akkor józan volt. Mikor kezdtek a fekete felhők gyűlni újra Roland feje felett, akkor esett vissza az Edina a piához, azután vették el tőle a lányát. Ezeknek te is utána tudsz járni.

De látom mindenkitől mindent jobban tudsz. Én feladom a "vitát", leszarom, írj amit akarsz, úgyis csak az jó amit te írsz.

2021. dec. 29. 13:44
 26/41 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van. Benjámin, és Andor. És a Timi is csak élettársa volt. Kopottak az emlékeim. :) Igen, arra emlékszem én is, hogy az elvonón ismerte meg. De hogy Roland miatt esett vissza, erről hol lehet olvasni?
2021. dec. 29. 13:49
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Fú, de nagyon nem vagy képben, kérdező! Te azt hiszed, hogy az a személyiségzavar, ha valaki a munkája során másképp viselkedik, mint magánemberként? Olvassál is néha, ne csak írjál! És nem, nem úgy viselkedett, mint egy személyiségzavaros. Hanem mint egy rámenős riporter, akinek ezt a feladatot adta a munkáltatója.
2021. dec. 29. 13:53
 28/41 A kérdező kommentje:
Nem érted. Nem a munkája során, a munkája miatt. Na látod, ez a lényeg: a munkáltatója. Tehát ez nem egy kötetlen beszélgetés volt, ahol bármelyik fél is kíváncsi lett volna a másikra, hanem volt egy cél, meg egy eszköz (Gabriella), és hozzá az alany (Roland).
2021. dec. 29. 13:56
 29/41 anonim ***** válasza:
77%
Ne haragudj hogy megkérdezem, de nálad minden rendben van fent a toronyban?
2021. dec. 29. 14:04
 30/41 A kérdező kommentje:
Nem haragszom. :) Legjobb tudomásom szerint igen.
2021. dec. 29. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!