Jakupcsek Gabriella borderline-nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet?
Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 12:33
11/41 anonim válasza:
Edesem. Borderline-nal lehetsz musorvezeto, xsak egy even belul adas kozben felallsz es kisetalsz.
12/41 A kérdező kommentje:
Ezt kifejtenéd bővebben?
2021. dec. 29. 13:05
13/41 anonim válasza:
Szimplán ilyen a természete. Lehet nem volt szimpatikus neki a Damu(amit meg is értenék, én egy stúdióban sem lettem volna meg vele), és tudat alatt ilyen kérdéseket tett fel, és olyan hanglejtéssel tette fel. Ettől még nem súlyos személyiségzavaros valaki.
14/41 A kérdező kommentje:
Lehet én gondolom akkor túl, de ha valakinek szimplán ilyen a természete, szerintem az pszichológiai eset. Az meg, hogy egy talkshowban neki szimpatikus, vagy nem a riportalany, nem kéne hatással lennie a beszélgetésre. Én, ha meghívok valakit, akinek kíváncsi vagyok a történetére, akkor félreszoktam tenni azt, hogy én egyébként szeretem, vagy nem, és nem vágok közbe, meg teszek megkérdőjelezhető megjegyzéseket rá. Mert akkor ki is sétálhatott volna a stúdióból, hiszen ő beszéli bele a zsebébe a pénzt, de ha, mint egy ronggyal bánik vele, akkor minek kéne ehhez asszisztálnia?
2021. dec. 29. 13:10
15/41 anonim válasza:
Nem ő hívja meg a vendégeket, a szerkesztők döntenek és az aktuális "balhék". Damu végig hazudta azt az interjút. Egy nagyon jó barátom színész, aki ismerte Rolandot. Undorító, féreg módjára viselkedett a nőkkel. Részegen támolygott az utcákon, miközben aznap reggel vagy délelőtt sajnáltatta magát hogy nincs lóvé. Én Jakupcsek helyében ennyit se bírtam volna beszélni vele.
16/41 anonim válasza:
Istenem, kérdező, te komolyan azt hiszed, hogy egy tv műsor műsorvezetője úgy viselkedik, ahogy magánemberként? Hát nem sok eszed van! Ez egy nézőcsalogató provokatív show, ahol a műsorvezető csak jól fizetett díszlet! De mellesleg ha ilyen provokatív lenne, mint ahogy a politikai újságírók is azok, akkor se lenne köz a borderline-hoz meg nárcizmushoz, nem is hasonlít! Szerintem egy darab cikket nem olvastál még el erről a két személyiségzavarról!
17/41 anonim válasza:
Én Borderline vagyok például. Simán beleálltam volna a Damuba, hogy mit hazudgál, és simán a szemébe mondtam volna mekkora egy szar alak. Ez pl. egy tipikus bordi viselkedés. #15 és #13.voltam.
18/41 anonim válasza:
Damu, na, ő bordi volt, az biztos. Szerintem a túlvilágra átlépve első dolga volt behúzni a fogadó angyaloknak.
19/41 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor így teljes hitelét veszti az egész, mert akkor nem az volt a lényeg, hogy a Damu hogy gondolja, hanem hogy rúgjunk belé még egyet, és alázzuk meg a nyilvánosság előtt, és esetleg provokáljunk ki belőle egy mental breakdownt a show kedvéért.
Hát, ne vedd sértésnek, ha nem hiszem el, amit írsz Damuról, de biztos van igazság benne. De ha annyira rosszul bánt volna a nőkkel, akkor nem értem, miért feküdtek le vele. Ráadásul két házasságból is van gyereke.
Szerintem mindenki érdemel második esélyt. Vagy ha ő nem, akkor Stohl se érdemelt volna, aki ennél durvább bűnt követett el, és még elsőre el se akarta ismerni.
2021. dec. 29. 13:24
20/41 A kérdező kommentje:
16. És ha valaki sokáig űzi ezt, nem gondolod, hogy magánemberként is átterjedhet rá ez a stílus, és kialakulhat benne személyiségzavar? Hiszen ahogy írtad, nem úgy viselkedik egy műsorban, ahogy magánemberként. De több évig, aki ezt csinálja, abban összemosódhat a két személyiség. Már aki hajlamos rá, és lelkiismerete is van.
2021. dec. 29. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!