Jakupcsek Gabriella borderline-nárcisztikus személyiségzavarban szenvedhet?
Nem, nem akartam, csak valaki kérdezte, hogy miből jutottam arra a következtetésre, hogy ő (lehet) borderline-nárcisztikus személyiségzavarban szenved. És volt a videó alatt egy komment is, ami kicsit bővebben taglalta ezt, és felmerült bennem, hogy itt megkérdezem, hátha valaki, szakember itt tud értelmes választ adni. Érdekes, hogy így gondolod. Igazából egy videóból tényleg nem lehet megmondani, hogy van-e valakinek személyiségzavara, de pl. én sok más videót láttam tőle, ebből a műsorból, és régiekből, ahol az alannyal elég fölényeskedően viselkedik, otrombán, és bunkón.
Belevág a szavába, felül bulvárpletykákra. Itt is, mintha azt akarná kiprovokálni Damu Rolandból, hogy üvöltözzön, vagy hogy megüsse, hogy igazolást nyerjen valamilyen módon. "Nem verekedtél egy jót a börtönben?" Valami nem kerek ennél a nőnél (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!