Ha a párom az ajtón belül hagyja a kulcsot a zárban és kívülről nem tudjuk kinyitni emaitt, hiába van nálam a saját kulcsom akkor az én hibám is, hogy ő a zárban hagyta a saját kulcsát?
Szerintem ez nonszensz.
Ha én hagytam volna a zárban belül a kulcsot soha nem jutott volna eszembe őt hibáztatni.
És most mi múlik azon, hogy ki a hibás...??????
Azért kell megállapítani, hogy legközelebb a másik orra alá lehessen dörgölni, hogy "de a múltkor is miattad...." ???????
Vihar a biliben!
#9 Kérdező, kérlek bánts meg engem írásban! Ne kímélj! Taposs! :-)
Ha annyira idegbajos luvnya leszek, mint te akkor annyira fog bántani, mint téged.
A problémádra: tök igazad van. Bárkivel előfordulhat, hogy benn felejti a zárban a kulcsot, de ahhoz már pofa kell, hogy ezért a másikat hibáztassa. De ez annyira abszurd, hogy ilyen bunkó létezik, ami már nem is hihető. Ezért tűnt egy általános iskolás kamukérdésének.
Hiába dörömböltél nem hallotta, gondolom bent volt a füles, ment a zene.
30 ezer Ft-t kért a szerelő kiszállási díjnak? Mert ha jól értem munkát nem végzett.
Meglátta a piaci lehetőséget egy agyatlanban.
Neked meg a pááárodnak sok tanulópénzt kell még kifizetnetek az élet iskolájában. Az ilyeneknek drága az oktatás, mert az átlagnál többet kell tanítani őket.
De ezt szerintem nem fogod te most érteni :-(((
#24 Nem, elhallgattad a lényeget, a kérdés feltevésével a saját álláspontodat akartad igazolni. Ez ostoba és nem korrekt.
Ellenben szerintem igazad van, gáz amit az idióta palid csinált, ez egy igazi jellemtelen sutyerák. Zsák a foltját, ilyen buta nőnek ilyen harmadosztályú nyomorék a f@szija is.
#26 Talán azért nem érti senki, mert nem sikerült 8 nekifutásra sem leírnod a történetet. Enyhe értelmi fogyi vagy szerintem, mert ilyen nincs! Hogy 30 hozzászólás alatt nem érti senki, csak a kérdező zavaros fejében van meg mi történt. Így milyen választ vársz?
A 30 ezer Ft meg jobb helyen van a szerelőnél.
Neked ennyibe került;-) amikor látta a manusz mennyire sötét vagy és úgyis kifizeted.
De mostmár sz@rrá eléztelek, írd le lszi hogy történt ez a kizárás. Lassan, érthetően, mi nem voltunk ott, nem ismerjük a zárszerkezetet sem a kilincstipust. Kezd szépen az elejéről!
Amúgy egyszerűen megspórolható a szerelő...
Le kell adni előre egy pótkulcsot a szomszédban, barátoknál, szülőknél, stb. egy zárt borítékban. Pontosan ilyen esetekre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!