Ha a párom az ajtón belül hagyja a kulcsot a zárban és kívülről nem tudjuk kinyitni emaitt, hiába van nálam a saját kulcsom akkor az én hibám is, hogy ő a zárban hagyta a saját kulcsát?
Szerintem ez nonszensz.
Ha én hagytam volna a zárban belül a kulcsot soha nem jutott volna eszembe őt hibáztatni.
mi abban az undorító, hogy megállapították, hogy kb. hangyabokányi szirszron elkezdtek vitatkozni, hogy ki a hibás....
Mégis, mi értelme...???? SEMMI!
Bentmaradt a kulcs, nem tudtál bemenni. Be kellett csöngetned. Bementél.
Kész.
Jah, hogy csak világrengető, életveszélyes dolgokról lehet kérdezni. Bocs nem olvastam a szabályzatban.
Nem érted mire írom, hogy undorító. Nem arra, hogy ez kis probléma. Tény és való, hogy az. Senki nem halt meg.
"Bentmaradt a kulcs, nem tudtunk bemenni. Jött a szerelő - 30.000, bementünk."
Milyen kopogás? Te olyan dolgokat teszel hozzá, amit nem is írtam.
Jah hogyha miatta ki kellett dobni ennyi pénzt akkor már ketten vagyunk hibásak.
Én azon az állásponton vagyok, hogy nem vagyok felelős az ő dolgaiért.
Látod lehet ezen vitatkozni.
ezt nem értem....
Úgy mentetek el otthonról (mindketten), hogy már be sem tudtátok zárni az ajtót...??? Ezt nem írtad le a bevezetőben...
Hát akkor vitatkozgassatok még egy darabis ezen - szép kis karácsonyotok lesz.....
Bocs, de ez olyan tipikus "belesírni a kifutott tejbe" eset.
Én azt nem értem mit nem lehet azon érteni, hogy kizárt minket, de ő azt állítja, hogy mi zártuk ki magunkat. 😂
Attól még be lehet csukni az ajtót, hogy belül bent van a kulcs.
Mivel kívül gomb kilincs van és belül bent van a kulcs akkor a zárba kívülről nem lehet kulcsot dugni, de mindettől függetlenül be lehet csukni az ajtót kívülről is. 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!