Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha a párom az ajtón belül...

Ha a párom az ajtón belül hagyja a kulcsot a zárban és kívülről nem tudjuk kinyitni emaitt, hiába van nálam a saját kulcsom akkor az én hibám is, hogy ő a zárban hagyta a saját kulcsát?

Figyelt kérdés

Szerintem ez nonszensz.

Ha én hagytam volna a zárban belül a kulcsot soha nem jutott volna eszembe őt hibáztatni.

2021. dec. 17. 10:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
#30 És a pótkulcsot könnyebb lesz bedugni, ha a sajátja nem megy bele, mert a túloldalról benne van a kulcs?
2021. dec. 17. 11:51
 32/41 A kérdező kommentje:

Hiába volt nálam kulcs, hiába lett volna bárhol. Ha a zárban kulcs van akkor nem tudsz beledugni másokat, de engem kell szapulni.

Egy ilyen apró hibát vét valaki, de ne tegyem ki kérdésnek, mert ez nem világprobléma.

De engem és a páromat ismeretlenül szapultok egy ilyen semmiség miatt.

A pénz semmin nem változtat, mindent együtt fizetünk.

El sem tudom képzelni egyesek milyen súlyos problémái lehet, hogy másokon kell levezetni ezt a szintű stresszt.

Nyugodjatok le, szerintem én sem szapultam így senkit. Bár lehet, hogy nem volt gyerekszobátok.

2021. dec. 17. 11:53
 33/41 A kérdező kommentje:
*másikat
2021. dec. 17. 11:53
 34/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem azzal van a probléma hogy benne maradt a kulcs.

Szerintem a párod viselkedése, ilyen helyzetben nagyoj gyerekes, érett, felnőtt ember ilyenkor belátja hogy hibázott. Ez az oka hogy azt írtam hogy valószínűleg egy idióta.

Amiér meg te vagy idióta, az az, hogy igazat adunk neked, elmondjuk hogy a párod viselkedése egyáltalán nem normális, erre megsértődsz, hogy nem vagytok hülyék... A csávó az eddig is biztos volt hogy az, de a válaszaid igazolták hogy te sem vagy a legokosabb.

2021. dec. 17. 12:00
 35/41 anonim ***** válasza:
91%

Nem tudom, mi fog változni, ha itt megszavaznánk, hogy a párja a hibás.....

:-))))))

Ugyanúgy vitatkoznának rajta Karácsonyig...

2021. dec. 17. 12:02
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes egy megoldás ez a gombkilincses dolog. De ezt nem is lehet kívülről elfordítani, mint pl ahogy egy hagyományos kilincset lenyomni? Tehát, amint kijössz és mögötted becsukódik az ajtó, az automatikusan zárva van és csak kulccsal lehet visszamenni? Ez szerintem egy óriási nagy baromság. Nálam csomószor van, hogy ki kell szaladnom a lépcsőházba pl a szemétledobóhoz vagy jön futár és kimegyek a rácsig, olyankor nem csukom be az ajtót, csak behajtom, de volt már h a huzat becsapta. És általában benne van a kulcs a zárban. Ezzel a gombkilinccsel én sztem már 100x kizártam volna magam..:D

Amúgy párod meg egy kretén, ha már kizár titeket és képes téged (is) hibáztatni.

2021. dec. 17. 12:04
 37/41 anonim ***** válasza:
#32 Reménytelen :-(
2021. dec. 17. 12:12
 38/41 anonim ***** válasza:

A gombkilincs működése világos, csak kulccsal nyílik, ha belül van a kulcs akkor azzal sem. De, ha belül van a kulcs akkor belül van egy ember is. De most nem volt.

Ez hogy jött össze én arra már irtó kivi vagyok. A kérdező esélytelen, de ha van itt egy lakatos rántsa már le a leplet a titokról.

2021. dec. 17. 12:17
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Na én szerintem értem, kérdező palija benne hagyta a kulcsot belülről a lyukban, kiment, becsukta az ajtót, az meg bezáródott mivel gombkilincses. Kérdező palija ment a dolgára. Kérdező jött haza, nem tudta kinyitni az ajtót, hívott szerelőt, hogy bejusson. Később kérdező palija is hazáért, számonkérte a kérdezőt, hogy miért hívott szerelőt, ezzel akarta elterelni a figyelmet arról, hogy ő volt az aki figyelmetlen volt.

Kérdező ha ezt így leírtad volna, mindenki megértette volna. Azért támadtak neked, mert a leírásból kihagytál fontos részeket, különösen azt, hogy 1, gombos az ajtó, 2, a palid nem volt otthon ekkor, emiatt úgy jött le, hogy a palid otthon volt amikor te hazaértél, és úgy hagyta benne a kulcsot amikor belülről bezárta, majd te amikor konstatáltad, hogy benne van a kulcs, nem csöngettél, vagy felhívtad a palid, hogy engedjen be.

Na most, hogy ezt tisztáztuk, így valóban nem jogos a palidtól, hogy téged hibáztat.

2021. dec. 17. 15:21
 40/41 A kérdező kommentje:

Majdnem tökéletes, csak egyszerre értünk haza. 😂

Érdekes módon, ha másik kérdést kiírok és minden sz@rt bele írok, akkor meg összekuszálódik minden és azt sem érti senki.

Pedig amúgy imádok írni, vannak verseim, hosszú-hosszú gondolataim, amiket leírok.

Több közösségben is benne vagyok, ahol írni kell. 😂

2022. jan. 14. 22:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!