Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány covid oltásod van?...

Hány covid oltásod van? Milyen fajták? Vannak mellékhatások?

Figyelt kérdés

Mikor kaptad?

Ismersz olyat akinek ez miatt ki jött valamilyen betegsége?

2021. nov. 13. 13:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

39

Pont majdnem az egyik legrosszabb kombót kapta szegény, jobbulást neki!

2022. jan. 6. 11:30
 42/46 anonim válasza:
100%

45/f

1 moderna utan tobb mint 1 honappal is szivritmuszavar. Meglavarta a pulzust is de az rendezodott

2.at emiatt kihagytam

2022. jan. 28. 23:49
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
0 oltásom van.
2022. jan. 29. 09:02
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Öt. Két Astra Zeneca, három Pfizer.
2023. ápr. 5. 08:22
 45/46 anonim ***** válasza:
100%
Bár már régi a topic azért hozzászólok. Közvetlen családomban (feleség, gyerekek) senki nem kapott egyet sem. Ezt egyelőre nem bántuk meg. A Covidon viszont valszeg átestünk, mert feleségem csináltatott egy antitest tesztet és nagyon magas ellenanyagszintet mértek nála, nekem pedig volt egy olyan időszakom, amikor hasonló tüneteket produkáltam, mint egy kollégám akkoriban, akinek pozitív tesztje volt. (Hátfájás és szag és ízlelés elvesztésem volt, de nem mentem vele orvoshoz. Otthonról dolgoztam, emberek közé nem is nagyon jártam, de bárki hazahozhatta, vagy boltban is összeszedhettük....) Viszont szüleimet nagyon megbolondították ezzel az oltási propagandával és mindkettőjüket beoltották. Anyu nem élte túl a másodikat (2 szputnyik), apum még beadatta a harmadikat, azóta sincs semmi baja tőle. Ő azt hiszem 2 szputnyik után egy Pfizer-t kapott. Édesanyám esetében sem hiszem, hogy közvetlenül a vakcinálás okozta volna a halálát, de azért nem zárható ki sem, hogy volt köze hozzá. Mintha ezek a vakcinák legyengítették volna az immunrendszert és ha valakiben benne volt valami fajta hajlam egy betegségre, akkor az előtérbe kerülhetett. A tágabb környezetemben én ilyen problémákról hallottam: vérnyomásproblémák, állandósult végtagfájdalom, vérrög (trombózis vagy agyvérzés) kis idővel az oltások után. Persze egyértelműen nem bizonyítható egyik esetben sem, hogy ezeket az oltások okozták volna. Fiatalabb meg ugye senki nem lett közben...
2023. ápr. 5. 08:34
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Egy sincs és nem is lesz, de ez már úgyis régi mese.
2023. máj. 15. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!