Gyógyszer szedése mellett ki hogyan el teljes életet a mellékhatások miatt? A gyógyszer szedése nem okoz kiszolgáltatottság érzést?
Ki hogyan dolgozza fel ha gyógyszerre van utalva?
Pl inzulin, vagy vérnyomáscsökkentő, egyéb pszichiátriai szerek stb..
Nem tudom, nekem ez nem trauma.
Nem érzem kiszolgáltatottnak magam, ennem, innom is kell mindennap, mégsem vagyok kiszolgáltatva a kajának.
Súlyos allergiás vagyok, rá sem hederítek. Ugyanannyi gondom van vele, mint a tisztálkodással, fogmosással, arcmosással, stb: megoldom, hogy legyen rá alkalmam és nem megyek bele olyan hülyeségekbe, ahol a nap végén nincs erre lehetőségem. Egyébként gyógyszert szedni kifejezetten a könnyű dolgok közé tartozik ezek közül. Van a kulcstartómon egy kis csavaros tároló, amiben mindig van pár szem arra az esetre, ha nem lennék közel a leveles változathoz. És általában van itthon plusz egy csomaggal (úgy értem a receptet is, hogy legyen fölösleges adag). Szóval normális emberként élek.
A kontaktlencsével, fogamzásgátlóval néha több a bajom, mint ezzel. Azt pedig egészséges emberek milliói használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!