Van olyan szorult helyzet, kiszolgáltatott állapot, akár verés, vallatás, kinzás, börtön, kivégzés, ami izgatja a fantáziádat, hogy milyen lenne áldozatként átélni, illetve bátran viselnéd-e?
nekem a vallatás ilyen
illetve a másik az akasztás, vajon milyen érzés lehet, ha halálra itélnek, és tudni, hogy akasztani visznek
sokan akik bátran, sőt hősiesen viselték a sorsukat, végig utolsó lélegzetükig, akár 1849 után, akár 56 után
vajon milyen lehetett nekik
lenne-e bennem is annyi kurázsi
ilyesmire gondolok, nem másra...
Hát en vallatáson vennék részt mert az nem fáj jobbik esetben.
Ha ilyen véresebb kínzásra akarnék jelentkezni(soha nem tennék ilyet nem vagyok elmebeteg) akkor olyan választanék hogy le kell ülnöm egy székre kikötöznek vagy nem és valamilyen eszközzel vágdosnák a testem higy vérezzek vagy ostorral csapjanak meg.
Azért ilyet még a legrosszabb ellenségemnek se kívánnék hogy akasszák fel meg lőjék le így ezeket én se akarnám megtapasztalni
én az akasztást megtapasztalnám, mert kiváncsi lennék rá, milyen érzés, nem csak a konkrét akasztás, hanem az egész procedúra, meg előtte az itélethirdetés, az utolsó éjjel, amikor tudod, hogy hajnalban visznek...
érdekelne, mit él át olyankor az ember lelkileg, de fiikailag is
valahogy ez mindig érdekelt
csak az a bibi vele, hogy egy ilyen tapasztalás nem lenne túlélhető
Nem tudom ez mennyire számit
Engem az Úrnőm fojtogatni szokott
Valahol ez is hasonló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!