Fiuk! Titeket már vallattak úgy, hogy a talpatokat csiklandozták?
Figyelt kérdés
2019. nov. 23. 21:49
1/7 anonim válasza:
A vallatás ennél komolyabb.
Ha nem akarod megmondani, amire kíváncsiak, akkor elhúzod a lábad.
Gondolom fiúként azért csak erősebb vagy, mint egy lány.
Nyilván nem egy másik fiú "vallat" ilyen homár módon.
Szerintem te itt csak büszkélkedni akarsz, hogy te ennyire érdekelsz egy lányt.
2/7 anonim válasza:
Nem, egyszer vallattak, akkor vizes rongyot csavartak a szám elé és fektetve öntötték rám a vizet.
3/7 anonim válasza:
Engem még nem, de egyszer már vallattam egy lányt úgy hogy a talpát csiklandoztam színes kakadútollal. Sajnos nem tudtam meg amit akartam, éjfél után haza ment az éjszakai busszal, elvitte a kakadútollat is, mert neki adtam. :-)
4/7 anonim válasza:
engem már többször is és lányomat is úgy szoktam "vallatni" :)
5/7 anonim válasza:
nem vallattak, de már csikizték a talpaim úgy hogy közben le voltam kötözve és nagyon durva volt. :)))
6/7 anonim válasza:
Én szeretem ha csikizik a talpamat! :)
7/7 anonim válasza:
Volt, de én szeretem, ha a talpamat csiklandozzák, persze csak ha mezítláb vagyok, úgy az igazi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!