Olyan gyógyszert szedek amit idáig még soha nem szedtem.Mit tegyek ha félek hogy bajom lesz tőle?
Figyelt kérdés
Az előbb vettem be de félek hogy rosszul leszek tőle,nem lenne jó mert munkahelyen vagyok.2021. júl. 24. 09:28
1/26 A kérdező kommentje:
3 féle gyógyszert szedek,eddig 2 félét már szedtem,azoktól szerencsére semmi bajom nem volt.Pánikba vagyok esve:(
2021. júl. 24. 09:31
2/26 anonim válasza:
Kérdezd meg a kezelőorvosod, gyógyszerészed.
3/26 anonim válasza:
De milyen gyógyszerről van szó...????
Vérszegénység ellen???
ATtól kizárt, hogy rosszul lennél....
4/26 A kérdező kommentje:
Az előbb megszédültem,de lehet hogy a pániktól
2021. júl. 24. 10:01
5/26 anonim válasza:
szombaton munkahelyen vagy, és gyakorizol....???
Milyen munkahely?
6/26 anonim válasza:
A végén kiderül, hogy csak vitaminokat szed a kérdező.
7/26 A kérdező kommentje:
Vitamint is szedek de mellette gyógyszereket is.Koleszterincsökkentőt és vérhigítót is.
2021. júl. 24. 10:34
8/26 anonim válasza:
Atya ég! Brutál milyen emberek vannak itt. És ilyenek szavaznak, döntenek, dolgoznak, gyereket vállalnak. Ezek a kérdések...
9/26 anonim válasza:
A kérdező egy troll, ne vegyétek komolyan. Nem fog válaszolni nektek.
10/26 A kérdező kommentje:
Tényleg félek amikor olyan gyógyszert kell szednem amit korábban még nem szedtem.
2021. júl. 24. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!