Ki hogyan áll ahhoz ha rendszeresen valami gyógyszert kell szednie? Pl vérnyomásra stb. Kiszolgáltatott érzes, vagy ez van el kell fogadni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 5. 23:17
1/3 anonim válasza:
Szerintem függ attól, ki milyen gyógyszert szed. Nyílván más olyan embernek, akinek a gyógyszer meghatározza az étrendjét, meg ilyenek. Én csak allergia gyógyszert szedek rendszeresen. És nem érzem kiszolgáltatottságnak. Kb olyan, mintha rendszeresen szednél vitamint. Beveszed és kész.
2/3 anonim válasza:
Nem erzem kiszolgaltatottabbnak, mint azt, hogy mindig enni kell, es viz nelkul meghalunk. Ha nincs atomtamadas, van recept, van gyogyszer, es mindig van a taskamban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ez igaz.
Igazából mindentől függünk szinte.. víz, áram, pénz stb..
Lehet ez a legapróbb dolog a gyógyszer. Sokan szednek. Sőt, sokan sokat.
Nekem csak egy félét és kis dózisban.
2021. jan. 6. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!