Mennyire érzitek magatokat kiszolgáltatva és elnyomva a kormánynak, civilizációnak, emberiségnek?
Nem akarok állatot tartani és zöldséget termelni. Csapból ömlő melegvizet akarok és szelektív hulladékgyűjtési szolgáltatást, járdát és zöld parkokat.
Egy irodista miért nem főzhet magának amúgy 2 kg lekvárt? Nem értem.
A szabadság sok lemondással jár, kényelmesebb a jól berendezett kalicka.
Mióta van megtiltva hogy valaki ne tartson csirkéket és ne kertészkedjen? Néhány millió forintért 1000 nm2-es telket lehet venni rengeteg falu szélén, külterületen, és saját magad, a család számára annyi csirkét, és zöldséget termelhetsz amennyit csak akarsz. Persze ha maszekban szeretnél értékesíteni, akkor meg kell felelni egy sornyi nemzetközi és hazai szabványnak, de ez így van rendjén.
Továbbá bárki kiszabadulhat az irodából, ha annyira unja, és elmehet mezőgazdasági munkára, hiányszakma, hely van. S egyébként egész jól lehet vele keresni.
Valamennyire kiszolgáltatott vagyok, hiszen fizikai igényeim vannak, és kell hozzá egy társadalom, hogy elláthassam (étel-ital, egészségügy, biztonság, stb.).
Én a pénzkeresést viszont nem szükséges rossznak tekintem, hanem egyfajta szabadságharcnak. És igyekszem összekötni azzal, amit amúgy is szeretek csinálni, így nem kell megalkudnom érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!