28 éves vagyok és a korom 28. :) Szerintem még a nemet szeretted volna, az nő. :D
2021. nov. 13. 13:54
12/46 A kérdező kommentje:
8-11.
Ez így van,tényleg azt szerettem volna írni,ügyes vagy hogy ki találtad és javítottál, köszönöm szépen. 😅🙂
2021. nov. 13. 13:58
13/46 anonim válasza:
Igen, ismerek csomó embert, aki az oltástól lett beteg.Arra azt szokták mondani ha elmesélem, hogy nem akkora baj az, vagy azt, hogy nem attól van, esetleg meghazudtolnak.
2021. nov. 13. 14:03
14/46 anonim válasza:
3-as vagyok, 25/n
2021. nov. 13. 14:09
15/46 anonim válasza:
3 Pfizer, első 2 nél nem volt mellékhatás, 3. Után másnapra lázas lettem és hullámzóan egész nap lázas voltam. Após 2. Oltás után ment volna a 3. Ra de kovidos lett az oltás előtt,igy most házi karanténban van otthon.
2021. nov. 13. 14:55
16/46 anonim válasza:
Csak tudnám, hogy ezt miért akarod rólunk tudni, te valami orvosi kém vagy? 😖
2021. nov. 13. 16:03
17/46 anonim válasza:
Nem kaptam, nem is fogom beoltatni magamat.
Ismerősünk Astrát, az sem volt biztos, hogy megéli a holnapot....
Szerencsére túl élte, de nehen jár, és a jogsiját is majdnem elvették..
2021. nov. 13. 19:02
18/46 anonim válasza:
Külföldön élek.
Nem fogom ezt a vackot engedni hogy beadják.
Ismerőseim között sajnos milyen mellékhatások fordultak elő.Soknak enyhe, ami pár napos lát, fáradtság,izomfájdalom.
4 volt kórházban 2 oltás után,egyikük sajnos eltávozott.
Ami még ettől is rosszabb, egy ismerősöm a 2. oltás után pár nappal meghalt.
Akkor megpróbálták az orvosok ezt tagadni, de családja nem hagyta annyiban, majd több hónapos huzavona után elismerték, oltás okozta a mellékhatást.
2021. nov. 13. 21:08
19/46 anonim válasza:
2x Astra, semmi bajom nem volt tőle, egy kis izomláz szerű dolgon kívül, senkiről nem tudok, aki egy-egy napnyi belázasodáson kívül bármilyen komolyabb tünetet tapasztalt volna az oltás miatt
2021. nov. 13. 21:10
20/46 anonim válasza:
Nulla oltás van bennem, egyszer voltam koronás még áprilisban, azóta nem volt semmi bajom, kivéve az ősz eleji köhögős bacit, ami átment kb az egész egyetemen, ahova jártam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!