Hány covid oltásod van? Milyen fajták? Vannak mellékhatások?
Mikor kaptad?
Ismersz olyat akinek ez miatt ki jött valamilyen betegsége?
4 oltás
2 Szputnyik: 2021 áprilisban, Magyarországon
2 Pfizer: 2021 augusztusban, Ausztriában
Azért kellett a Pfizer, mert Európa nagyobbik felében nem fogadják el a Szputnyikot.
A Szuptnyiknak semmilyen mellékhatása nem volt és igen magas ellenanyag-szintet produkált. A Pfizer után 2 napig elég gyenge voltam.
Tegnap előtt vettem fel az első Jansent.
Tegnap este éreztem fejfájást, meg levertséget, talán este kis hőemelkedést, ma reggel óta még ugyanez, de nem vészes.
33
26 éves vagyok, szüleim is Jansent kaptak 2 hónapja, anyunak 2-3 nap erős láz, karfájdalom, apunak pedig 2 hét közepes nátha.
Őt, kérni fógom a hatodíkat is. Két fizer, két modena, egy jesen. Hatodík orosz lessz.
Melékhatàs nics. Mindneki olcsa be magát, és menyen karanténba, én őt hete abban vagyok őnkéntesen, és jol vagyok. Nem merekk kimenni se mert félek. Ithol jol elvagyok nézem a hireket meg hogy hány beteg lett az el múlt 24 óràban. Egész nap a híradó megy nálam. Csalàdban vanaki nem óltata magát azzal nem vagyok halylandó beszélni.
56 vagyok.
2 pfizer
Első után - enyhébb 38 fokos láz , utánna egy hétig felső légúti tünetek.
Második után 40 fok feletti láz, hőmérő nem tudta tovább mérni, kiakadt
ezután 2 hétig szedtem antibiotikumot mert kihozott valami baktériumot, szinte levegőt nem tudtam venni .
Láz olyan 5 napig tartott, semmi nem akarta levinni csak nagyon nehezen.
"4 oltás
2 Szputnyik: 2021 áprilisban, Magyarországon
2 Pfizer: 2021 augusztusban, Ausztriában"
Mindkét szputnyikot áprilisban kaptad és mindkét pfizert augusztusban?
Egy nagyon jó ismerősöm 3. oltás után is koronavírusos lett! (Nagyon bulizós, tömeget kedvelő típus. Szilveszteri buli után, újév napján kezdődött a rosszulléte...)
Aggódom érte, mert 66 éves férfi létére olyan döntéseket tud hozni, mintha nem nőtt volna be a feje lágya!
Két szputnyikot - április 6. és április 27. valamint október 25.-én egy pfizert. Január 3. óta van nagyon rosszul, de otthon pihen. Nem hajlandó kórházba menni, mert úgy érzi, hogy "rendelhetnék a koszorút", ha bemenne.
Olyan balkániak az állapotok - állítólag, szerinte. Vagy ismerősi hírforrás szerint - már nem tudom, mit mondott a telefonba. Szerencsére van elég ismeretségi hálója, hogy ellássák élelemmel, mert nagyon nyitott, barátkozós személyiség volt szinte egész életében.
39-es válaszoló vagyok ismét.
Szóval először lett koronavírusos - vagyis most először kellett az illetőnek tesztelnie súlyosabb tünetek miatt.
Kicsit mérgelődött magában, hogy miért félt eddig a teszteléstől?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!