Akiket szputnyikkal oltottak be, tapasztaltatok valamilyen mellékhatást?
Édesanyám munkahelyén azzal oltottak. Az emberek 90%-a 1-2 napra kidőlt tőle. Láz, hidegrázás, erőtlenség. Volt olyan, aki azt mondta kb. 20 perccel az oltás után egyszer csak a semmiből úgy érezte, hogy lebénult. Azóta mindenki jól van. Az a rövid rosszullét mindenkinek bírható volt, ha cserébe hat a szer.
Plusz néhányan azt mondták, hogy javult a látásuk azóta, ami elég fura :D
Az első dózistól semmit nem éreztem.
A másodiktól egy órán keresztül bizonytalanul jártam és nagyjából ugyan ennyi ideig leromlott minden ok nélkül a hangulatom. Ezen kívül csak annyit érzem, mintha ököllel vállon ütöttek volna. Azonban ez is elmúlt egy nap alatt.
Anyám oroszt kapott. 52 éves. Hála istennek eddig semmi baja. 1.nel picit hoemelkedese volt enyhe faradtsag egy nap alatt kipihente. Masodikat lassan egy hete kapta, eddig semmi baja, remeljuk igy is lesz.
Apam kínait kapott, neki se volt semmi.
Nagymamám 75 evesen pfizert neki se volt baja, masnap kertet asott:D
85 éves nagypapám modernat, neki se volt baja.
Hozzáteszem apai oldalról nem beteges a család, pedig amúgy vannak eü problémák de szinte sose betegek.
Anyai oldal se beteges típus.
Én mivel fiatal vagyok oltast nem kaptam de covidot igen, nemrég.
2 napig volt rosszabb de simán kibírható. Ennél gyerekkoromban voltam milliószor rosszabbul is.
Szerencsések vagyunk na.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!