Ki tapasztalta már meg egy rendmániás negatív hatását, leírná a tapasztalatait?
Figyelt kérdés
2021. márc. 15. 10:43
1/7 anonim válasza:
Anyám az, szinte magát idegesíti xD Vicc komolyan, csak röhögni tudok rajta.
Takarít egész nap aztán meg sír hogy fáj mindene, de azért még csinálja.
2/7 anonim válasza:
Akkor segíts neki, ne a gépet nyomjad.
4/7 anonim válasza:
Ferjem az, csakhogy kenyszertakarito. Neki jol jon, hogy kimondottan lusta es rendetlen vagyok. Szamomra a negativ hatas, hogy lanykoromban arra vagytam, ha nagy leszek, motivalni fog, hogy a pasimmal vagyok es rendes legyek. Ehhez kepest mar szo szerint egy cseszet sem mosnek el. Leepultem.
6/7 anonim válasza:
3.Az egy dolog hogy rend van, de ő takarít. A rend rakás meg takarítás nem ugyanaz. Gondolom portalanit, porszívóz, wc t fürdőt pucol. Takarítás az ilyen.
7/7 anonim válasza:
5-os,az vagyok, Pucika. Kozben kepeket festek es meg is veszik, ne aggodj miattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!