Mit lehet kezdeni olyan kollégával, aki folyton takarít, tisztaság-, és rendmániás?
Úgy kamu az egész, ahogy van.
Céges etikett alapja: más asztalához Tilos hozzányúlni annak engedélye nélkül, kivéve az adott egység felelős főnökét.
Legközelebb jobbat találj ki:D
3#
Te nem láttál még ilyet, ezért kamu. Csodálatos hozzáállás.
Képzeld el, hogy nekem iy volt ilyen kollégám, csak pont az ellentéte. Ő minden szerszámot szétszórt, elhagyott. Autószerelő vagyok és rendszeresen előfordul, hogy többen szerelünk egy autót. Például amíg én elöl szilenteket cserélek, addig a kolléga a hátsó féket javítja. Ilyenkor ugyanabból a szerszámkészletből dolgozunk ketten. Általában ez szokott is működni, feltéve, hogy a szerszámokat visszapakolja az ember a helyére. De ez a csávó használt valamit, aztán lerakta valahova, ledobta, elrugdosta és aztán meg fél óráig kerestük a szerszámokat.
Kérdező!
Ha meglátod, hogy elkezdi pakolászni a szerszámokat, akkor szólj rá, hogy azt ne rakja el, mert használod. Remélhetőleg egy pár alkalom után megtanulja, hogy a te dolgaidat ne pakolássza el. Vagy üljetek le és kérjétek meg, hogy a munkafolyamat közben ne pakolásszon, csak akkor kezdje el, ha végeztetek az adott feladattal
Köszi a válaszokat! Sajnos már többször kértük, és beszéltünk is vele, hasztalan. Ha határozottabban szólok, megsértődik, ami úgy nem is érdekelne, hanem akkor is folytatja a rendezkedést.
3-asnak üzenném, szerencsés vagy, eddig nem találkoztál ilyennel, de attól még nem jelentheted ki, hogy nincs ilyen. Nem unalmamban írok ki kérdést, van annál jobb dolgom is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!