Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ilyet ti is tapasztaltatok...

Ilyet ti is tapasztaltatok már gyakorin? Valaki azért ír ki kérdést, hogy letudjon pontozni.

Figyelt kérdés
Adott egy kérdés, elmondod/leírod a véleményed ami full segítő szándékú, és 0%-ot kap a válaszod. Közbe a kérdező kérdezget mindent, te válaszolsz minden kérdésére, majd mikor visszanézel az oldalra, látod, hogy minden válaszod 0%-os, és szarrá lett pontozva. Ez mi? De tényleg.

2021. febr. 12. 13:44
1 2
 1/11 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
69%
Láttam már, de hát kit érdeke? :D Ki az az élettelen, aki ide a százalékokért jár fel?
2021. febr. 12. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Igen enis.. Sajnos nem értem magam sem ez miért jó másoknak.
2021. febr. 12. 13:46
 3/11 A kérdező kommentje:
Én se a százalékokért járok fel, sőt eddig nem is néztem. Tegnap viszont szemet szúrt, hogy annyi segítő válasz után amit adtam, és a kérdező meg is köszönte, 0%-ot kaptam minden válaszomra. És gondoltam utánajárok, hogy mi ez a jelenség.
2021. febr. 12. 13:49
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Biztos, hogy a kérdező pontoz le?

Vannak ám agyhalott hülyék, akik csak a mínuszolás miatt járnak kérdésről-kérdésre....

2021. febr. 12. 13:52
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Nem biztos, hogy a kérdező pontoz le.

Vannak igen olyanok, hogy hiába adsz objektív jó választ, pl ha azt kérdezik, hogy most milyen hónap van, február vàlaszolod, ezért is lepontoz.

De, nekik ez jutott, nekik ez kb a legnagyobb öröm, csinálják. Nem érdekel különösképpen a nyomorúságuk.

2021. febr. 12. 13:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, végülis nem 100% hogy a kérdező pontoz le. De lényegtelen, ugyan úgy kb. wtf kategória, hogy miért ad valakinek ez örömöt, hogy lepontoz minden választ...
2021. febr. 12. 13:56
 7/11 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz, hogy 0%-ot kapj, legalább két embernek kell lepontoznia.
2021. febr. 12. 14:00
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

5 ös vagyok.

Látod kérdező, már csinálják.

Nyilvàn abban a szomorú és beteg vilàgban amiben ezek élnek, ez a fontos.

2021. febr. 12. 14:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Na, erről beszélek. Hiába pontoztam fel egyből mindenkit, a sok troll most azért is lefog pontozni minden válaszadót, mert milyen vicces pont egy ilyen kérdés alatt... Szerintem ne is válaszoljon több ember, teljesen felesleges...
2021. febr. 12. 14:08
 10/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem hiszem. Az egy darab lepontozas, Barki lepontozhat, barki.
2021. febr. 12. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!