Tapasztaltátok itt gyakorin,hogy vad idegen emberek rátok írkálnak kikezdenek veletek és mikor megkéritik hagyanak békén megfenyegetnek titeket és ehez hasolok?
Szerintem a gyakorikérdések nem ismerkedő oldal és ha közlöm valakivel,hogy nem akarok vele ismerkedni nem fenyegetözni kellene főkép ,hogy azt se tudom ki.
A másik többször tapasztaltam vannak itt olyan emberek akik több profirol vannak regisztrálva rám írnak tök ilyesztő üziket aztán letiltom őket ( őt ) és rám ír egy másik profrol csak annyi külömbség hogy más embernek adja ki magát.
Ezek nem csak velem történek végig kérdezgetem és nagyon sok emberel meg történek ezen az oldalon.
"tök ilyesztő üziket"
Küldj már tovább egyet nekem. Kíváncsi lettem. :D
Kikezdeni még senki nem akart, de bunkó, trágár üzeneteket kaptam már. Olyan már többször is volt, hogy egy kérdésnél leírtam a véleményemet egy negatív embertípusról, kollégáról, erre egy üzenetben valaki anyázni kezdett, láthatólag magára ismert a kritikámban, és ez dühítette. Valamiért nagyon mérgesek lesznek, ha egy általános jellemzésben a maguk fajtájára ismernek.
Más mesélt olyat, hogy valaki az anyázó privát üzenetében hozzátette, hogy mostantól minden nap rá fog írni, hiába tiltja le tőle az üzeneteket, majd mindig újraregel más IP-címről. Végül emiatt kellett törölnie a fiókját, és újat regisztrálni. Ha az ilyen üzeneteket jelenti az ember, szerintem nyomozást és eljárást kellene indítani, mert így ezek a trollok abban a hiszemben vannak, hogy nyugodtan megtehetik, úgyse fog történni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!