Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Tapasztaltátok itt gyakorin,ho...

Tapasztaltátok itt gyakorin,hogy vad idegen emberek rátok írkálnak kikezdenek veletek és mikor megkéritik hagyanak békén megfenyegetnek titeket és ehez hasolok?

Figyelt kérdés

Szerintem a gyakorikérdések nem ismerkedő oldal és ha közlöm valakivel,hogy nem akarok vele ismerkedni nem fenyegetözni kellene főkép ,hogy azt se tudom ki.

A másik többször tapasztaltam vannak itt olyan emberek akik több profirol vannak regisztrálva rám írnak tök ilyesztő üziket aztán letiltom őket ( őt ) és rám ír egy másik profrol csak annyi külömbség hogy más embernek adja ki magát.

Ezek nem csak velem történek végig kérdezgetem és nagyon sok emberel meg történek ezen az oldalon.

#Gyakorikérdések,férfi,nő,
2020. máj. 22. 19:58
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ismerkedni akart velem és mondtam ,hogy én nem szeretnék.

Erre ő megfenyegetet ,hogy megkeres engem és meg fog ölni mert mit kébzelek magamrol.

Meg fog engem keresni meg vár a házam előtt és nekem végem.

Előtte is kaptam már érdekes üzeneteket egy másik férfitol akit hiába tiltotam le rám írt 5 másik profilon mindegyiken ő volt csak a korát meg a nevét változtata meg..

Elmodta hogy ő úr szolgája és a mai fiatalok nagy része pokolra fog kerülne mert idő előtt szexelnek és buliznak és ezért bünhödnük kell.

A legelső furra üzit regisztrálás után kaptam nem sokal álitolag egy lánytol aki leírta nekem ,hogy egy sötét erdőbe szeretne velem találkozni és én vagyok élete szerelme azt is elmondta szelemekel beszélget és én vagyok az ő szelem pasija.

Es megöli magát mert anyira szeret engem és nagyon hiányzok neki azt mondta találkozva vele egy sötét kihalt erdőbe,ha nem teszem megöli magát...

Szoval nem tudom ,de engem itt elég fura emberek találnak meg...

2020. máj. 24. 21:22
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek tényleg nem semmik :(
2020. máj. 24. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyeneket nyugodtan küld át hozzám. (De komolyan. Mond meg, hogy van egy ismerősöd, kinek több türelme van az ilyesmihez, mint neked)

Legalább lenne pár boldog pillanatom. Az elsőt szerintem úgy szétoltanám, hogy azt se tudná, fiú-e vagy lány. :D

Amúgy hova szoktál írogatni? Csak mert én leginkább a Szexualitás kategóriába, 236 oldal privátom van, amiből a legdurvábbak:

-egy Jehovás egy kisregényni térítő szöveggel

-egy 19 éves srác, aki pattogott, hogy megver, hiába magyaráztam neki, hogy engem nem érdekel, hogy nekem is fáj a rúgás, amíg neki is fáj...

-,,Szia dugunk?" (Azóta se írt, pedig visszaírtam neki 😢)

2020. máj. 24. 21:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szexualitásba ugyan hány keresztvetés után mert beolvasni egy Jehovás? 😂
2020. máj. 24. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!