A GYK hatása. Más is tapasztalta?
Mikor túl sokat olvasom itt a GYK-n az olyan kiírásokat, hogy túl csúnya srác vagyok, sosem lesz senkim, miért ilyen lenézőek a lányok az utcán, miért nem néznek rám, miért bámulnak meg stb., akkor utána, mikor megyek a városban néha eszembe jut, ha látok egy kevésbé előnyös kinézetű fiatalt, és esetleg ránézek vagy nem, akkor lehet pont ő félreértelmezi a nézésemet és majd este írhatja ki megint, hogy ezek a nők milyen beképzeltek. Ez csak egy példa volt.
De ez csak akkor van, ha nagyon elszabadul itt az oldalon az önsajnálat én meg elolvasom ezeket. :D
Kíváncsi vagyok, hogy mással is előfordult, hogy a GYK-n olvasottak hatására máshogy nézett az emberekre? Vagy eszébe jutottak az itt olvasottak?
aha én sok magas vékony srácot látok az utcán akiknek van párjuk...sőt amikor a barátnőmmel randiztam (itt ismertem meg) akkor poénkodtam vele, hogy "ott a magas vékony és a magas vékonyné", de ő nem ismerte a történetet, aztán elmeséltem neki :) mondjuk volt téma, azzal nem volt gond, de még egy dolog a kínos csönd elkerülésére...
igazából csak a magas vékony akiket figyelek :D nem gondolok mások szexuális életére ha meglátom :)
Celeb... :D
Na igen, ahhoz is tenni kell, hogy a GYK-n lévő emberek többsége szinte már "ismerje". :)
Én szoktam azon gondolkodni, hogy sehol sem látom azokat, akik itt panaszkodnak, hogy odamennek kedves ismerkedni másokhoz és azok meg bunkón elküldik őket. Még sose láttam ilyet :)
És persze olyat sem láttam, hogy csak a csinibabáknak és csak a szuper kigyúrt pasiknak lenne párjuk. Elég sok mindenféle pár mászkál még az utcán :)
Nem tudom, ki a "kevésbé előnyös kinézetű" fiatal.
A sok önsajnáló is láthatja kivánatosnak őket, ha megismerik - a bankkártyájukat.
Az akit minden buli után úgy kell a kevésbé ittas haverjainak hazatámogatni, melyik lánynak kéne?
Az a lány, aki minden buliban ott van és úgy vedeli a szeszt, miért kéne tartós kapcsolatra?
. Nézetem szerint az önsajnálat a gyengeség jele és a gyengék mentális betegsége.
Ha azt az energiát, amit önsajnálatára fordít, mások megismerésére tenné, vége szakadna kedvenc elfoglaltságuknak.
.
Nem, nem nézek másképp az emberekre, hiszen a szellemi fogyatékosság jelei nem mindig látszanak, miért kerssem akkor azokat?
Kérdező, mint ahogy te lenézed az önsajnáló emberek, én meg lenézem az öntelt embereket.
Igaz, ha én is kimegyek az utcára, és látok egy felfuvalkodott, beképzelt, öntelt libát, az istenke irgalmazzon neki, ha velem szóba akar elegyedni.
Valahogy kiráz a hideg az olyan felszínes emberektől, akiknek az agykapacitása odáig jut, hogy külsőleg hogy fest, és erre akarja alapozni a jövőjét, karrierjét, eszerint szelektál a másik nem között.
Ezek a társadalomra teljesen rossz hatással vannak, semmilyen mértékben nem építik azt, inkább rombolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!