Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány covid oltásod van?...

Hány covid oltásod van? Milyen fajták? Vannak mellékhatások?

Figyelt kérdés

Mikor kaptad?

Ismersz olyat akinek ez miatt ki jött valamilyen betegsége?

2021. nov. 13. 13:12
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%

1 astra kiütött mint az állat,38C° láz 1 napig,

2.astra semmilyen mellékhatás.

3.Pfizer; 12 órával utána közepes izomfájdalom a vállban

2021. nov. 14. 07:21
 22/46 anonim ***** válasza:
88%

1 Janssen, májusban, másnap reggelre belázasodtan, de délutánra már jobban is lettem. Mivel egyadagos, nekem nem volt második oltásom.

Egy hét múlva megyek ráoltatni Pfizerrel, remélem nem üt majd ki.

Közvetlen ismerősöm nincs akinek baja lett volna az oltástól lázon vagy izomfájdalmon kívül, a legtöbbjük Astrát vagy Pfizert kapott.

38n

2021. nov. 14. 13:49
 23/46 anonim ***** válasza:
86%
Oltatlan vagyok és az is fogok maradni. Úgysem voltam beteg már vagy egy évtizede, mégis mitől féljek?
2021. nov. 14. 14:00
 24/46 anonim ***** válasza:
76%
2 Pfizer. Az első után éreztem az oltás helyét (minimálisan fájt), a második után semmi. Holnapután kapom a harmadikat, az is Pfizer lesz.
2021. nov. 14. 14:04
 25/46 anonim ***** válasza:
93%

1-2.Astra április és júniusban

3. Ma Moderna

Midhárom után este hidegrázás(egy poharat nrm tudtam megfogni, 6 réteg ruhában feküdtem) hőemelkedés és láz, kb 2 nap gyengeség. Fejfájós vagyok de ez egyenlőre az oltások által kimaradt.

Párom ugyan ezeket kapta és neki enyhe karfájáson kívül semmi tünet.

Én sok emberrel találkozom, maszkot igaz viselek és a másik fél is, többen voltak covidosok, sajnos volt halálos is..Nem azt mondom hogy 100% véd a vakcina, fe ha az egyéb dolgokat mint pl távolságtartás,maszk betartjuk talán nagyobb esélyünk van nem.elkapni.

Ennek ellenére mindenkinek saját döntése mivel kockáztat.

30/n

2021. nov. 27. 21:55
 26/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem eddig egy Pfizer van csak.

Egyetlen tünetem az, hogy fájnak a karjaim

2021. nov. 27. 21:59
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 moderna oltásom van. (Április, május és november.)

Nekem csak a 2. moderna után volt erősebb karfájás, de egyéb semmi. Nem ismerek olyat, akinél az oltás okozott volna komolyabb mellékhatást.

Oltatlan ismerőseim is vannak, az egyikkel most este beszéltem telefonon néhány szót (átment rajta a covid, de nem került kórházba.)

Ugyanez az ismerős sokáig negatív tesztet produkált - még tavaly, amikor idősgondozóként dolgozott.

De ismerek olyat is, akit sűrűn teszteltek tavaly (szakmai követelményre, egyházi személy!), megvan minden oltása és mégis kórházba került - feltehetően coviddal.

De majd kiderül utólag, hogy jól értettem-e a tegnap esti telefonbeszélgetést...

47/N

2021. nov. 30. 22:37
 28/46 anonim ***** válasza:
100%

Mármint úgy értem, hogy lehet, beteghez hívták szolgálatra és mégsem ő lett beteg. Nem biztos, hogy ő kapta el a nyavalyát az oltásai ellenére.

Tehát előfordulhat, hogy mégis rosszul írtam pár sort feljebb. Na mindegy, elég késő van már...

27-es válaszoló voltam.

2021. nov. 30. 22:40
 29/46 anonim ***** válasza:
100%
Egész család oltatlan. A fél család elkapta tünet nélkül a koronát, konkrétan csak később derült ki. Én nekem egy napig volt hőemelkedésem, hasmenésem. Másnap semmi bajom nem volt, a házi orvos szerint nem korona volt. Annyi rosszat hallani, hogy engem max erőszakkal fognak beoltani.
2021. dec. 1. 03:16
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

1. Pfizer(szept.1)

Lázas voltam, nagyon fájt a karom, 2 napig aludtam, bal oldalt nagyon fájtak a nyaki nyirokcsomók. 4-5 nap alatt elmúlt minden.

2. Pfizer (szept.22)

Szintén lázas voltam, nagyon fájt a fejem, kicsit a karom is. Gyengének és fáradtnak éreztem magam, begyulladt mindenhol az ínyem, az összes fogam fájt. 3-4 nap alatt elmúlt.

Azóta sokszor van ilyen fantom karfájdalmam. Pl. mosogatok és egyszercsak belenyilal a fájdalom az oltás helyén a karomba, mintha épp akkor szúrnának bele tűt. Pár másodpercig érzem, aztán semmi.

25/N

2021. dec. 1. 06:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!