Nagyon féltékeny vagyok rá?!
Van egy lány aki gyönyörű. Régebben baratkoztunk, de ő már a népszerűbbek közé tartozik, mindenhol vannak barátai évfolyamokkal feljebb is. Azt kéne tudni róla, hogy egyszerűen gyönyörű. Kicsit fehérebb bőre van, nem teljesen magyar, de születés óta itt él, ezáltal ez az anyanyelve. Gyönyörű, nagyon nagyon szép. Barna szeme van, sötétbarna, gesztenyebarna ( sötétbarna) haja. Anyukájával és mamájával él, nem keresek jól mégis mindenheten új cuccai vannak, új cipők, új ruhák. Mindig haspólóba jár, és kilogo bokaval. Szeplős, és baromi jól áll neki.. Nincsenek szem alatti karikái, és nagyon melle van. Az összes fiúnak bejön, és ez annyira igazságtalan. Méghozzá tudom h a szépség relatív dolog, de ő még okos is. Nem volt jó tanuló, de ujjaban vannak céljai, egyre jön fel és ő is oda készül ahova én, ezáltal több évig együtt leszünk még. Minden tanár kedvence, mindenki vele kivetelezik. Nagyon szépen ad elő, szerintem megjátsza, de próbál megertő lenni, pozitívan hozzáálni a dolgokhoz stb. Nagyon nevetgélős, és ezzel is nagyon bejön minden fiúnak. Tényleg annyira gyönyörű..
Mit tegyek h ne legyen ilyen érzésem?
Hosszú lett, elnézést. Köszönöm ha elolvastad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!