Hogy érintett titeket érzelmileg, hogy a baba leválasztotta magát? Én féltékeny vagyok a cumisüvegre.
6 hónapig kizárólag anyatejes volt
A hatodik hónapban megkezdtük a hozzátáplálást. Szerencsém van mindent megeszik. A 8. honapban már napi egyszer tápszert kapott most pedig 9 honaposan már egyáltalán nem fogadja el a cicit. Ez engem elég rosszul érint. Kb. féltékeny vagyok a cumisüvegre. Szerettem volna szoptatni amíg tudok, de nem kell neki... Ti hogy éltétek ezt meg?
1-esnek nagyon igaza van.
Amúgy konkrétan leszarnám, hogy leválasztja magát.
Szerintem a nők legalább 80%-nak elmegy az agya, ha gyereket szül. Néha akkora blődségeket olvasok itt, hogy megáll az eszem. Őszíntén remélem, hogy pár év múlva te is kiakadsz majd a kérdéseden ha visszaolvasod..
Nem, nem vagyok féltékeny egy műanyagdarabra. Jó dolog a szoptatás, de mem az életünk függ tőle. Ha a gyerek nem igényli, nem eröltetem, megmondom őszíntén, nem a szívem csücske a szoptatás. A gyereked akkornlesz boldog, kiegyensúlyozott, ha a szülei is azok, nem akkor, ha anya bolodg mert a mellét évekig a szájába tudja tuszkolni, így érzi, hogy nélkülözhetetlen..
Nem tudom, hogy csak túl jófej akartál e lenni, csak a humorod pocsék vagy tényleg komolyan gondolod, amit leírtál, de szerintem keress egy szakembert, mielőtt ez elfajul és tönkreteszed a gyerekedet a hülyeségeddel..
Szerintem amúgy ez teljesen természetes érzés átmenetileg, ha nem hatalmasodik el.
Van, aki ilyen lelki alkat, megkönnyezi, ami elmúlik, pl ballagást vagy hasonlót is. Nem kell rögtön azt a fejéhez vágni, hogy tönkreteszi a gyerekét...
Ugyanígy mint te.. Most 3 éves a fiam. Mar nagyon nem banom, hogy így történt. Barátnőm 4 evese.. Meg ejszaka.. Cici, cici, cici... Es az mar egyikuknek se jó, mert nem tudnak pihenni normálisan.
Szoval adj időt magadnak, es ha valakivel beszélsz, aki az ellenkező dolog miatt panaszkodik, akkor majd hálát adsz az égnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!