Kockázatos-e egészségügyi szempontból a terhesség, ha valaki csak huszas évei végén vág bele a babaprojektbe, pl 27-33 éves kora körül, vagy ma már nem számít késeinek?
Ez troll kérdés?
A legtöbb nő ma már ekkor vagy még később vállal gyereket.
Kedves első, köszönöm a választ. 22 éves vagyok, nagyon szeretnék már családot, de sajnos még úgy néz ki, kell egy 5 év nekem ahhoz, hogy pénzügyileg, karrier szempontjábol rendben legyek, és mindent megtudjak adni a picinek. :/ pedig szívem szerint 26 alatt szerettem volna, de nem lenne ésszerű döntés a jelen körülmények miatt.
Fősulira járok, 4 éves kapcsolatom van.
Én 32-34-36 évesen szültem- és szerintem teljesen átlagos volt. Bár az utolsó terhességnél már köteleztek a genetikai tanácsadásra, és a doki nagyon meg akarta csinálni az aminocentézist is, de végül más megoldást választottunk. Teljesen problémamentes terhességeim voltak, mind a három gyerekkel minden eredményem mindig jó volt, és a szülések is nagyon gyorsan szépen lezajlottak.
Szerintem nem késői ha 27 év felett vállalsz gyereket.
Sok sikert neked!
Nem
Én az első gyerkeemnél 31 voltam.
Ezt a kerdést a dokimnak is feltettem 😉
Ő mondta, hogy a 38 felett a kései és komplikáltabb lehet.
Ennek ellenére nem szeretnék olyan későn gyereket vállalni már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!