Létezik olyan, hogy a kismamának semmi problémája nincsen egész terhesség alatta 8. vagy 9. hónapig és utána kezdneke egészségügyi bajok jelentkezni?
Persze, hogy lehet.
De bízni kell benne, hogy nem lesz semmi gond és "eseménytelen" lesz a terhesség.
Bármi létezhet terhesség alatt..
Nekem nem volt semmi bajom terhesség alatt és után sem.
Én 36.hétig panaszmentes voltam. Sose voltam rosszul se, se egy émelygés, semmi. Csodálatos terhességem volt, majd a 36.héten észleltünk egy csomót a lábamba. Vérrög, trombózis gyanús volt...
Vérhigítót kellett szúrni a pocakomba szülésig, majd szülés után még 6 hétig. Iszonyúan utáltam, nagyon fájt, csípett...
Szerencsére elmúlt a csomó, és nem lett végül trombózis, amiből akár tüdőembóliát is kaphattam volna és ottmaradok...
Szóval sajnos bármikor lehet bármi :(
Húgomnak és nekem is szívritmuszavarunk lett császár után. Az én immunrendszerem tropa lett.. Előtte sosem kaptam el pl hányós vírust.. Szülés után 2x is! Begyulladt a csípőm, most lesz 4 éves a gyerek, alig tudok felállni, minden bajom van állandóan.
Házidokim szerint a megváltozott hormonális rendszer az oka.
A terhességem eseménytelen volt. A 20. hétig fogytam, össz 8 kg-t híztam gyerekkel együtt. Se egy hányinger, semmi nem volt 9 hónapig!
De szülés óta minden...
(hozzáteszem,hogy betegen született a lányunk, az is közrejátszott. 2 éves koráig folyamatosan fogytam.)
Tökéletesen egészséges terhességem volt, csupa jó értékkel, erre sürgösségi császár lett, a baba szívhangja leesett többször, stroke-ot kapott a fiam, heteket bent volt az intenzíven.
Most gyógyszert kell szednie, de egyébként úgy néz ki rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!