Aki lombikprogramban érintett, és esetleg többször egymás után nem jön össze a baba, felvetődik az örökbefogadás kérdése? Ki hogy áll ehhez?
15 évig lombikbébiztünk!!!
Egy nagy családi ház árát biztosan elköltöttük orvosi kezelésre, hormonra, utazásra, gyógyszerre. A TB csak hármat támogatott. Ez lett az életünk: lombikbébizni jártunk. Aztán végül beláttuk, hogy kár a gőzért...
5 éve elvégeztük a tanfolyamot, és 4 éve "nyílt"-an örökbefogadtunk egy 2 napos babát.
A fiam nagyon szeretetreméltó zsivány. Okos, értelmes és huncut. A dackorszakot éljük, tapogatja a határokat, hogy meddig mehet el.
Gondozatlan terhességből született, a kislány eltitkolta a terhességet. Emiatt koraszülöttnek nyilvánították, de alapvetően semmilyen egészségügyi probléma nem volt a gyerekkel, szépen fejlődött. Mivel ilyen fiatalon sikerült örökbefogadni, a kötődés is normálisan kialakult.
A feleségem kifényesedett, és nagyon boldog anyuka lett. Én is büszke apa lettem és teljesen felforgatta az életünket. Nagyon igényli az együttlétet, nem az a magában molyolós gyerek. És nagyon kreatív. A minap alkotott új kifejezést. Ugye, ha nagyon éhes, azt mondja, farkaséhes vagyok. Ennek mintájára valamelyik nap amikor nagyon elfáradt, farkas-álmos volt...
Sziasztok!
Mi most vagyunk örökbefogadás előtt és olyan jó ennyi pozitív dolgot olvasni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!