A nagyszüleim nem igazán kedvelnek, mert örökbe fogadtak. Ezért havonta ránk küldi a gyámügyet akik emiatt havi értékelést kér az iskolától. Ez lehetséges?
ez így elég kevés infó.
A gyámügyet nem küldhetik, max a gyerekjóléti szolgálatot. Ha nincs semmi gond, elhiheted nekem, hogy nekik is a tökük kivan a folyamatos bejelentgetéssel :) de sajnos ilyenkor kötelező megkérdezni az iskolát.
Ha nem kedvelnek, miért törődnek veled? hány éves vagy? Nem vagy védelembe véve (ez esetben mindenképp kérnek havi jelentést) ?
jah hogy úúgy nagyszülők!
Milyen okkal tesz bejelentést? Mi az indoka? Mit mond a szakembereknek?
ez ellen nem igen tudsz mit tenni. Mivel jelzés megy a gyerekjóléti szolgálatnak, kénytelenek lepapírozni.
Én azt tartanám esetleges megoldásnak (ha már sokszor előfordult), hogy szüleid bemennek a szolgálatra, elmondják a történetet, és kérik, hogy a nagyanyádat "hagyják figyelmen kívül".. nem sok esély van, hogy ez összejön, talán ha van ismerős...
de amúgy miért akkora baj? (értem, hogy zavar, csak mit befolyásol, arra vagyok kivámcsi)
szüleid menjenek be az ofőhöz, hogy nem szeretnék, ha kitudódna!
amúgy normális tanár nem csámcsog ezen.. (bár láttunk itt a napokban olyat, hogy huhh...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!