Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyi lestrapált 30...

Miért van ennyi lestrapált 30 feletti nő Magyarországon?

Figyelt kérdés
Nincs nagy összehasonlítási alapom, de pl. Ausztriában, Svájcban jobb állapotban vannak, ötletesebben, stílusosabban, színesebben öltöznek, jobb a kedvük. Itthon is van sok ilyen normális nő, de rengeteg a homályos tekintetű, lestrapált darab. Miért nem szedik össze magukat?

2021. nov. 4. 20:20
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%

"Soha nem jártam kondiba, szakember se látott soha. Itthon tornázok, meg lemegyek futni. Apától kaptam egy 10 kg-s súlyzót. Szép formás, enyhén izmos vagyok.

A sportoláshoz tényleg nem kell pénz csupán akarat és elhatározás. Az eredmény akkor is látszódik fog, nekem elhiheted. Nem kell a kifogás, hogy "ami amúgy kontraproduktív, ha sohasem lát edző, szakember"."

Az otthoni edzéssel az a baj, hogy sem azt nem tudja az ember, hogy PONTOSAN mire van szüksége a testének, se nem látja magát kívülről. Sokkal többet árthat akár, mint amennyit segít magán.

Ettől függetlenül jelenleg én is otthon edzek időhiány miatt, de ha lesz 2-3 évem, amikor lesz időm, akkor spurizok gyógytornászhoz vagy hasonló kaliberű szakemberhez.

Egyébként jártam gyógytestnevelésre, ott tanultam gyakorlatokat, ezért merek úgy egyáltalán otthon edzeni.

"Egyébként pedig az interneten INGYEN vannak fent a lelki egészségedet segítő anyagok, előadások, videók, könyvek. De ha ez kevés, akkor iratkozz be a könyvtárba és jobbnál jobb, most megjelent önfejlesztő, ezoterikus, lelki egészségmegőrző könyvet tudsz kikölcsönözni. És ez csak töredéke annak, mintha megvennéd a könyvet."

Ezoterikus könyvet inkább a tűznek adjuk kölcsön.

Amúgy akinek tényleg van mentális baja, annak nem segít könyv.

"Viszont igen, a vitaminokért és egyéb testi egészséget megőrző dolgokért fizetni kell."

Személyesen nem vagyok meggyőződve a vitamintabletták szükségességéről. Zöldséget, gyümölcsöt kell enni.

Viszont orvoshoz kell járni (megelőzés céljából is) és a legtöbb embernek lesz krónikus betegsége bármilyen életmód mellett. Tehát gyógyszert IS kell szednie majd. Viszont nem lesz annyira lestrapált.

"Jaj, már megint ez a "Ha majd odakerülsz, majd meglátod.." típusú szöveg. 😒 Ez a magyaroknál valami betegség? Igen, mit látok majd meg? Azt, hogy szülés után nem fog rajtam maradni 20-30 kg zsír felesleg, mint a legtöbb mostani anyukán? Vagy azt, hogy a gyereknek van apja is, aki tud vele foglalkozni, míg én sportolok 30-40 percet? Vagy azt, hogy az itt mindenre negatívan reagálókból pont az irigység szól, mert nekik pont nem fog az sikerülni, amit szeretnének, de a másiknak meg igen?"

Nem biztos, hogy tudni vagy akarni fog EGYEDÜL gyerekkel foglalkozni az apuka, mert anyuka sportmániás.

Tényleg majd meglátod.

"Még egyszer leírom, anyukám 20 kg-t adott le szülés után egy év alatt. Utána is szeretett mozogni, otthon tornázott."

ÉS?

Nem kérek több reakciót.

Mellesleg az egész válaszom motiváló volt és arról szólt, hogy tenni kell te meg itt lehurrogsz, amikor nem is kellene reagálni egymásra a szabályzat szerint, ezért is nincs válasz lehetőség technikailag. Szóva: viszont látásra!

2021. nov. 5. 17:42
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Úgy nehéz össze szedni magát az embernek, ha hónapról hónapra él rohadt drága albérletben, és a saját lakhatás fényévekre van.

Azok a nők akik szép házból pattannak be a fullos bmw,audi,merci stb. kocsikba azokat nem igazán látod homályos tekintetű, lestrapált darabnak. Max máshogy :)

Más élni 2000-2500 ból, vagy akár 5-6000 euróból meg más az itthon 500-800 ból. Meg más akár évi 14 szer fizetést kapni, komoly adóvisszatérítéssel.

Autók, telefonok, boltok, benzinkutak máshol eléggé hasonló árakkal működnek.

Igy azért elég hamar lehet lestrapáltnak lenni itthon.

2021. nov. 5. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!