Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A táncosoknak miért nem...

A táncosoknak miért nem lestrapált, visszeres a lábuk, mikor folyton ugrálnak, talpon vannak? Miért csak a takarítóké, konyhásoké viszzeresedik?

Figyelt kérdés
2016. aug. 12. 19:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők ugrálnak össze-vissza :) - ami sport inkább, míg egy mosogató vagy takarító inkább "álldogál" (mindkettőt csináltam, tudom, hogy strapás, nem azt mondom hogy nem), így meg nem igazán tud "jól" keringeni a vér.
2016. aug. 12. 19:31
 2/14 anonim ***** válasza:
29%
mert a takarítástól, futástól nem izmosodsz, a táncosoknak meg van erőnléti edzés
2016. aug. 12. 19:31
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A táncolást hamarabb abbahagyják mint a takarítást.
2016. aug. 12. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok olyan embert ismerek, aki nem takarító, nem konyhás, mégis visszeres a lába.
2016. aug. 12. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
Noverem legiutaskisero volt en pedig pincerkedtem hosszu ideig, jelenleg pedig recepcios vagyok. Mindkettonknek szornyen csunyan visszeres a laba, pedig sem a pincer, sem a sztyuvi nem eppen egy egyhelyben alldogalos munka, szoval egy porgosebbnel is ugyanugy kialakulhat. Szerintem nagyreszt genetika, vannak idos rokonaim, akik evtizedeken at vegeztek mindenfele fizikai munkat, megis 75-80 evesen olyan a labuk, mint egy negyvenesnek es van tancos ismerosom is, akinek 15 ev utan bizony igen csunya visszerei voltak. Egyebkent az is igaz, hogy takaritonokent dolgozni lehet 40 even keresztul is, tancolni viszont nem szoktak annyi ideig, vagy legalabbis nem komoly szinten.
2016. aug. 12. 20:43
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

Mert kényelmetlen cipőket hordtok.

Férfiak között sokkal kevesebb a visszeres.

2016. aug. 12. 21:15
 7/14 anonim ***** válasza:
Hat a gyari munkasno nem hiszem, hogy tusarku cipocsodaban tipegne, megis csunya lehet a laba az allando talpalastol. De a mekis diakmunka alatt en is sportcipoben voltam, megis majd megpusztultam muszak vegere. Nem (csak) a cipo okozza.
2016. aug. 12. 21:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!És mit lehet tenni ellene?Megelőzni hogy csúnya maradjon a láb?

Még nincs visszerem, viszont mióta olyan munkát végzek, ahol szinte állandóan jövök-megyek, lépcsőzök, azóta észrevettem, hogy mindkét vádlimon lilás hajszálerek kezdenek átlátszani,kicsit olyan kék foltos is körülötte.Különösebben nem fáj a lában, nem dagad.De esztétikailag zavar.6 hónapja dolgozom itt, az utóbbi pár hétben vettem észre.Mivel lehetne visszafordítani, megelőzni a további romlást?

2016. aug. 12. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

olyan homály van az emberek fejében.

pl a futás, tánc, takarítás csak a szív tűdő szempontjából sport.

Olyan nehéz megérteni, hogy aki sportol, az edzi az izmait, ami hatással van a helyi izmokra és erekre.

Most nem mennék bele, hogy pl a doppingnak milyen látható jelei vannak, de azokhoz is szükséges az edzés.

lábedzéssel karbantartható, de a futás, lépcsőzés nem edzés.

Igazából kétlem, hogy ebbe a rovatba bárki is megértse, de így van

2016. aug. 12. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem ertjuk meg, mert akkora baromsagokat beszelsz, hogy beleremegett a plafon. Raadasul osszefuggestelen is.

"Futas, tanc, takaritas csak a sziv, tudo szempontjabol sport" Szerinted egy tobbszoros bajnok tancos nem nevezheto sportolonak es nem is izmos egyaltalan? Kivanom, hogy egyszer egy bajos kis tancoslany mutassa be egy jol iranyzott fenekberugassal, hogy milyen gyenge a laba. A futokra ugyanez igaz. Nyilvan pont nekik vannak piszkafalabaik. Arrol meg nem tudom, hol hallottal, hogy a takaritas sport lenne.

"Olyan nehez megerteni, hogy aki sportol, az edzi az izmait, ami hatassal van a helyi izmokra es erekre." Pontosan. Es mivel a tanc es a futas is sport, igy a tancosok es a futok is sportolnak es edzik az izmaikat, ami hatassal van a helyi izmaikra es ereikre. A visszer pedig nagyreszt genetika, de a megerolteto tevekenysegek hozzatehetnek.

A dopping hogy jon ide? Vagy talan a visszer annak a jele?

Amugy a rendkivul magas 34 szazalekodbol latszik, milyen hiperertelmes valaszokat adhatsz.

2016. aug. 12. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!