Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha veszek lestrapált krossz...

Ha veszek lestrapált krossz motort, és abba új motorblokkot rakok, akkor megvan oldva minden probléma?

Figyelt kérdés

125 ccm-es kínai motorblokk 70 ezer forint. Vennék valami régi krossz motort, beleraknám a blokkot, és azután klappolna minden? Ha feltesszük, hogy jó a motorblokk.

Ezután sok baj nem lenne a motorral (a blokkon kívül), amit fillérekért ne tudnék megjavítani?

2019. aug. 18. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy motor csak motorblokkból áll?
2019. aug. 18. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Próbáld meg, az ötlet nem rossz.A motorblokkal mi baj lehetne, ha rendesen bánsz vele? A váz meg ujjgyakorlat.
2019. aug. 18. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:

1.: Nyilván nem, de a krossz motornál a legnagyobb költség tudtommal a blokk karbantartása.

Amúgy meg honnan tudnám, szerinted akkor kérdezném?

Egy régi nyugati motort adhatnak el olcsón, ha szétkopott a blokk, ennek ellenére a kerék, váz, teleszkóp, stb. még lehet jó.

Szóval mit jössz ide a lehúzó dumáddal? A rosszindulatodat meg tartsd meg magadnak! A fajtád miatt aljasodott el ennyire ez az oldal, meg a konkrétan minden más fórum is. Régen letudták írni a dolgokat értelmesen is. Most meg csak a kioktatás, az okoskodás, és a többiek elgáncsolása megy...

2019. aug. 18. 16:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehúzó duma és rosszindulat sem volt benne. Feltettem egy kérdést. Nekem az jött le, hogy picit tapasztaltlan vagy ezen a téren. Nincs azzal semmi baj.

Ha veszel egy lepukkant gépet akkor nem csak a blokkot, de a futóműre és a fékre is kell költeni.

Nem tudom nézegetted e mostanság egy egy jobb cross rugó felújítás mennyibe fáj de azt nem tudod fillérekből megjavítani. Azt kell(ene) tudnod, hogy ha komolyan nem csinálod ezt a műfajt akkor a zsebedbe kell nyúlnod - nincs mese.

2019. aug. 18. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:

4.: Jól van, akkor ne haragudj!

Csak mostanság sok olyan van, vagyis szinte csak olyan, aki kötekedni jár a kérdésekhez.

Egyébként gépész a végzettségem, és egy gyárban foglalkozom gépbeállítás, karbantartással. Tudom, a robbanómotor teljesen más, de azért valamennyi előnyt csak nyújt.

Nekem mondta egy motoros haver, hogy a mocijába kb. 100K lenne, ha keményebb rugózást szeretne. Én azt gondoltam, hogy a minőségi nyugati motorokhoz nem igazán kell nyúlni, de akkor drága mulatság lenne mégis?

2019. aug. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!