Miért van ennyi lestrapált 30 feletti nő Magyarországon?
Sokan a munkára, vagy a pici gyerekükre fogják. Egyesek úgy vannak vele, hogy van férj, gyerek, akkor minek jól kinézni? Rengeteg ember lelkileg eléggé sz.rul van, depressziós, negatív és pesszimista, utálja az életet..stb. A lelki egészség pedig megmutatkozik a fizikális testünkön is.
Én mindig hiú voltam és vagyok is külsőmre. 31 éves vagyok, nem nézek ki ennyinek és sokan dicsérik is az alakomat. Majd ha lesz gyerekem, ez akkor se fog változni. Eddig is szerettem mozogni, ezután is fogok. Lelki egészségemmel is rendszeresen foglalkozom.
Svájcban, Ausztriában nagyobb anyagi biztonságban élnek az emberek és az a nyugalom, ami ebből ered, meglátszik a külsejükön is.
Nagyon sokáig dolgoztam külföldi turizmusban. Kiszolgáltam amerikai, brit, svájci, nyugatnémet vendégeket. Időseket. Össze nem lehet hasonlítani ezeket az idős embereket magyar nyugdíjasokkal. És ezek nem különösebben tehetős rétegből származtak. Átlagos külföldi nyugdíjasok voltak. Márkás ruhák, parfümök, frizura, kozmetikumok. Teljesen más volt náluk minden.
Ui.: és a legtöbb magyarnak mindig van valamire valami kifogása, csak hogy változtatni ne kelljen.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!