Lányok, ha egy idegen férfi bejelöl Facebookon milyen esetben igazoljátok vissza, és milyen esetben utasítjátok el?
#50 Mik az elvárásaim? Legyen számomra szimpatikus kívül-belül, és ne legyen egy femináci házisárkány. Röviden ennyi.
Most mesélj te. Sejtem hogy a te listád kb 3 oldalnyi lenne. Várj kitalálom, legyen pont olyan mint Superman?
Skacok, ez a beszélgetés már rohadt gáz lett és mindkét fél csak saját magát égeti.
Kérlek, a ti érdeketekben, hogy hagyjátok abba vagy menjetek privátba.
"Amúgy ha már ennyire odavagy magadtól, akkor mutasd már meg magad 🙃 Kíváncsi lennék, ha már ennyire jó pasinak tartod magad, akkor mért így vélekedsz? Ha megkaphatsz bármilyen csajt, akkor mért zavarnak ezek a dolgok?"
Aztán még ti mondjátok hogy az incelség az külsőre nem látható és arra nem vonatkozik!? :D Nem a fenét!
Egyértelmű hogy az előnytelen férfiakból lesznek az igazi incelek. Ezt ti nők nagyon is jól tudjátok. :D Hányni tudok attól, amikor hitegetitek ezeket a külsőleg nem szép és belsőleg balek férfiakat...Ahelyett hogy őszinték lennétek, abból legalább lehetne tanulni, persze csak ha nem degradáló és becsmérlő.
51
Nekem a tökéletes férfi a férjem és ezzel szerintem mindent elárultam 😁 Míg te még mindig keresed az igazit én már középiskolás koromban megtaláltam és azóta is együtt vagyunk. Ennek már 11 éve 😘
53
Elsőnek normális választ adtam, de az nem volt jó. Egyből kétszínűnek nyilvánítottak és belém álltak... Ha kicsit visszatekersz a kommentekben, láthatod hogy a kérdező és a szánalmas "hívei" kezdték az egészet.
54
WTF?🤣 Nem tudom ez hogy kapcsolódik a témához, de nagyon egyszerű, nem kell akkor senkivel sem kapcsolatba lépni és dugjátok meg egymást vagy magatok. Így nincs hülyítés és csalódás se 🤷🏻♀️ "További hasznos tanácsokért kövesd be az oldalam"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!