Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, ha egy idegen férfi...

Lányok, ha egy idegen férfi bejelöl Facebookon milyen esetben igazoljátok vissza, és milyen esetben utasítjátok el?

Figyelt kérdés
(Akivel egy közös ismerősötök sincs.)

2021. szept. 16. 08:09
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
73%

Még ti mondjátok hogy a nők bonyolult lények? Akkor ti mik vagytok? Ha kedvesek vagyunk az a bajotok, ha nem, akkor bunkók vagyunk. Ha mosolygunk akkor az a baj, ha nem, akkor besavanyodottak vagyunk. Ti vagytok a megtestesült kiszámíthatóság és egyenesség! Na persze... 🤣

Kérdező! Te nem vagy véletlen incel? Az írásod alapján nagyon úgy tűnik 🤔 Gondolom kaptál már jó pár kosarat aztán most mindenki hibás a szemedben csak te nem 🙂 Az ilyenek a legszánalmasabbak.... 🤭

23-as voltam

2021. szept. 21. 17:26
 32/56 A kérdező kommentje:

#31 Naná hogy incel vagyok. Mindenki incel aki egy minimális kritikával illetni meri a nőket.

Csak tanácsot szerettem volna neked adni. A kedvesség és a félreerthető kedvesség között nagy különbség van. Aki csak kedves nem ér feltétlen fülig a szája, kitágult pupillákkal, nem taperol rendszeresen, nem nevet minden margaságon amit mond még akkor is ha nem vicces, nem becézgeti az iletőt ha nem akar tőle semmit stb.

(Ja és még soha nem kosaraztak ki.)

2021. szept. 21. 20:10
 33/56 anonim ***** válasza:
71%
Attól, hogy az ismerősnek jelölő ikont nem mindenki tiltja le totál ismeretlenek számára, hogy csak az ismerősök ismerősei jelölhessék, még nem jelenti azt, hogy jogotok van bárkit zaklatni.
2021. szept. 21. 20:23
 34/56 A kérdező kommentje:
#33 Én nem zaklatok senkit.
2021. szept. 21. 23:28
 35/56 anonim ***** válasza:
8%
Hagyd kérdező, 2021-ben már az is zaklatás ha bemersz jelölni valakit facebookon.... De ez persze csak addig az ameddig csúnya vagy.
2021. szept. 22. 07:51
 36/56 anonim ***** válasza:
39%

32

Persze, még el is hiszem... 🤣

Ha nem zavarna a dolog, akkor fel sem tetted volna a kérdést, a másik pedig, ha téged nem kosaraztak volna ki, akkor nem fognád a pártját minden hapsinak akik szerint álszentek vagyunk, a mi hibánk minden, mért voltunk kedvesek stb-stb. Kicsit ellentétes az amit állítasz és amiket reagálsz. 🤷🏻‍♀️ Meg amúgy is, mért zavar az egész dolog? Ha egy szép csaj bejelöl és te visszaigazolod, nincs senkinek semmi köze, de ti megakarjátok mondani nekünk még ezt is... Ráadásul folyamatosan a helyes hapsik jelölésével vagy elfoglalva 😉 Kaptál egy csomó választ, de téged az hidegen hagy. Többen is leírták hogy nem igazolnak vissza idegent, akkor mért írogatod "de ha egy helyes pasi jelölne be, akkor visszaigazolnád?" Mért olyan nehéz elhinni, elfogadni hogy mi nők sem vagyunk egyformák? Valóban, biztos van olyan nő aki vissza fog igazolni vadidegeneket, biztos van olyan is aki a külsőt fogja nézni és az alapján dönt, de vannak olyanok hogy senkinek sem. Mért olyan nehéz elfogadni? Amúgy meg én hallgatnék a helyetekben mint a sír, mert pont hogy a férfiaknak fontosabb a külső, mert valamire fel kell állni a kis pöcörőnek. 😒

2021. szept. 22. 09:59
 37/56 anonim ***** válasza:
57%

Nőknek is fontos hogy nedvesedjen a sunci.

2021. szept. 22. 10:39
 38/56 anonim ***** válasza:
18%

37

Valóban, de tedd a szívedre a kezed és válaszolj őszintén, szerinted kinek fontosabb? 🙃

2021. szept. 22. 23:41
 39/56 anonim ***** válasza:

Egyformán fontos.

2021. szept. 23. 10:27
 40/56 A kérdező kommentje:

#36 Több nőt szoktam én kikosarazni mint ahány engem, hiszed vagy sem. Annak ellenére is hogy nekem nincs olyan könnyű dolgom mint nektek nőknek. Szép pofikával, bevetitek még a cicit, popsit, és persze az elhasznált puncuskát, és ennyi elég is hogy tonna számra gyüjtsétek a jelentkezőket.

A ti életeteket hívják könnyű fokozatnak, a miénket nehéznek.

2021. szept. 23. 22:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!