Lányok, ha egy idegen férfi bejelöl Facebookon milyen esetben igazoljátok vissza, és milyen esetben utasítjátok el?
Figyelt kérdés
(Akivel egy közös ismerősötök sincs.)2021. szept. 16. 08:09
1/56 anonim válasza:
Idegent minden esetben visszautasítok. Felőlem lehet akárki. Ha nem ismerem, kuka.
3/56 anonim válasza:
Még a munkatársaimat se jelölöm vissza. Az idegent végképp nem.
4/56 anonim válasza:
Felőlem lehet az illető férfi vagy nő, ha nem ismerem, nem jelölöm vissza.
5/56 anonim válasza:
Ahogy az előttem lévők írják. Felejtős.
6/56 anonim válasza:
Ha nincs profilképe. Ha nincsenek adatai.
A munkatársaimat, meg aki velem azonos helységben lakik visszajelöm.
7/56 anonim válasza:
Csak egy kérdés: aki lepontozta a "nem jelölöm vissza" válaszokat, az úgy gondolja, hogy egy totalisan ismeretlen embert normális dolog lenne visszajelölni?
8/56 anonim válasza:
Én nem pontoztam le senkit. De ettől függetlenül, sokan álszentek! Ha szerintük jó pasi, akkor simán visszajelölik.
9/56 anonim válasza:
7-es
Amilyen zakkantak tudnak lenni egyes férfiak, főleg itt a gyakorin, egy ilyeneken meg sem lepődök már.
10/56 anonim válasza:
Ha ismerjük egymást, akkor lehet szó jelölésről, amúgy nem. Ja, jut eszembe nem fészbúkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!