Lányok, ha egy idegen férfi bejelöl Facebookon milyen esetben igazoljátok vissza, és milyen esetben utasítjátok el?
Sok férfi ingyen lakhatást biztosít egyetemista csajoknak, sőt még pénzeli is őket, egy kis ellenszolgáltatásért cserébe. Még válogathatnak is a csajok mert elég sok ilyen férfi van. Az jobb mint vajas kenyéren élni, nem? :)
Hát én valahogy inkább az önbecsülésemet választottam meg a függetlenségemet 🤷♀️
Ez a nem kényszerített senki... tényleg nem. Téged se kényszerít senki, hogy dolgozz. Férfi prostikra is van kereslet. Olyan jó szívvel ajánlod itt nekem a könnyebbik utat, előtted is nyitva áll a lehetőség. Esetleg kereshetsz egy jómódú idős magányos hölgyet, férfiak is eladhatják magukat ugyanúgy, nem csak nők.
Nem egészen. Mivel többnyire a férfinek jut az aktív szerep. Az nem csak annyi hogy szét teszem a lábam aztán lehet lovagolni. Az úgy nem működik.
40
A végén még megsajnállak.... Marha kemény életetek van 🤦🏻♀️ Napestig veszekedhetnénk ezen, de te olyan ostoba vagy, hogy már nem is érdemes. Azt mondtad nem vagy incel, a nem létező f@*zomat nem vagy, dehogynem!
Amúgy ha már ennyire odavagy magadtól, akkor mutasd már meg magad 🙃 Kíváncsi lennék, ha már ennyire jó pasinak tartod magad, akkor mért így vélekedsz? Ha megkaphatsz bármilyen csajt, akkor mért zavarnak ezek a dolgok?
1) Nem vagyok oda magamtól.
2) Csak kívancsi voltam a vàlaszokra.
Hagyd! Ezek itt olyan primitívek hogy el sem tudják dönteni ők maguk sem hogy mit akarnak :D Ha megbaxatod magad pénzért, akkor mekkora ku**a vagy. Ha inkább egyetemre mész és képzed magad, akkor hülye vagy, mért nem használtad ki a vaginád adta lehetőséget!? Ha te családot szeretnél és otthon lenni a gyerekkel, akkor egy lusta, semmirekellő, eltartott picsa vagy. Ha inkább a karrieredre koncentrálsz, akkor egy feminista, munkamániás luvnya vagy. Ha kevesebbet keresel, akkor mért nem tanultál többet, ha többet keresel akkor tuti széttetted a lábad valakinek. Ha a férfi lakásába költözöl, akkor még arra sem vagy képes hogy valaki nélkül egyáltalán életben maradj, ha a férfi költözik hozzád, akkor jó nagy idióta vagy mert "eltartod".
Bármit írhatsz, mondhatsz, csinálhatsz, ezeknek semmi sem jó, aztán mindenki hülye csak ők a helikopterek...
Jól tetted hogy egyetemre mentél és inkább lettél egy okostojás :)
#48 Így van! Mindig ti nők vagytok az áldozatok. Ti a tökéletesség megtestesítői vagytok. A primitív incel férfiaknak pedig irreális elvárásaik vannak a gyönyörű, szerény, önzetlen, aranyos lánykák felé.
Ha most nem haragszol megyek és elgondolkodom magamon hogy hogyan süllyedhettem ilyen mélyre a két szép szemedben.
Mesélj kérlek! Mik lennének akkor az elvárásaid? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!