Lányok, ha egy idegen férfi bejelöl Facebookon milyen esetben igazoljátok vissza, és milyen esetben utasítjátok el?
Én úgy vagyok vele, ha egy idegen jelöl be, vagy ha vannak vele közös ismerősök, nem utasítom el a jelölését, hanem csak meghagyom, mintha nem láttam volna semmit, hátha majd ír vagy valamit csinál, hogy miért jelölt be.
De! Ha hónapok múlva sem reagált semmit, nem írt semmit, hogy miért jelölt be, akkor már a meghagyott jelölését törlöm, nem őrzöm már tovább, mert ha hónapok után sem adott magáról jelet, akkor onnantól már tudom, hogy csak véletlenül jelölt be, hogy csak a kit ismerhetek kategóriában ajánlotta fel neki a facebook a profilom.
Van, hogy megkérdezem, ismerjük e egymást. Ha se kép -se semmi, akkor egyből elutasítom.
Senki nem volt még, akit végül így visszajelöltem volna, mert mindig kiderült, hogy nem ismerjük egymást.
A kedvencem: bejelöl
Én: szia! bocsi, honnan ismerjük egymást?
Válasz nem jön :)
Lelehet engem is pontozni, mint a 8-ast, de tényleg nagyon álszentek sokan. Elég egy helyes pali és rögtön megy is a visszajelölés és a jópofizás. (aztán persze megy a nagy meglepődés ha nem normális az alak)
Természetesen tisztelet a kivételnek.
A 13-as válaszoló csinálja egyébként a legokosabban.
Attól, hogy valakivel vannak közös ismerősök, attól még nem fogom az ismerőseim közé beengedni, mert azok csak a közös ismerősök és maga az illetőt meg nem ismerem, ezért ahogy a 13-as is írta én sem utasítom el a jelölését, de nem is igazolom vissza, hanem csak meghagyom, úgy teszek mintha nem láttam volna semmit és ha hónapok múlva sem írt nekem, vagy valami, hogy miért jelölt be, vagy egyáltalán akar-e tőlem valamit, akkor hónapok múlva én is törlöm a jelölését, én sem őrizgetem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!