Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az embereknek mennyire fontos...

Az embereknek mennyire fontos az őszinteség?

Figyelt kérdés

Mit jelent neked ez a szó?

Önmagad és a másik irányába?

2021. szept. 7. 08:43
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
48%
Az orgazmuskészségem kimerül napi kettő, jó esetben 3 alkalomra. A 4. után hazudok, vagy tapintatos vagyok inkább?:)
2021. szept. 7. 09:52
 22/41 A kérdező kommentje:
Ergo neked 16-os nem fontos az őszintesseg te zokszo nelkul mosolyogsz es helyeselsz ha átvágnak es varatnak mint a hulye gyerek, csak azért mert hát mindenki hazudik. Pl. Beszeljunk most munkarol. Valaki megiger egy fontos munkat neked, ami neked a mindennapi eletedhez szukseges aztan elerhetetlen, mert nem mert oszinte lenni az elejen hogy ne haragudj de nem tudom elvallalni mert tobben vannak es keves az idom. Neked ennel se fontos ugy latom az őszinteseg es a korrekt profizmus.
2021. szept. 7. 09:55
 23/41 anonim ***** válasza:
Volt egy partnerem, aki heti rendszerességgel kötözködni kezdett mondvacsinált indokokkal, kérdeztem, mért teszi, azt mondta, őszinte, és az őszinteség híve. Otthagytam.
2021. szept. 7. 10:00
 24/41 anonim ***** válasza:
#22: Vannak ártatlan és ártalmas hazugságok. A te példád az utóbbi. Nálam ott elvágnák magukat az fix. Tudni kell különbséget tenni hazugság és hazugság között.
2021. szept. 7. 10:01
 25/41 A kérdező kommentje:
#23-as az nem őszinteseg hanem bántás. A partnered nem volt tisztaba a szo fogalmaval.
2021. szept. 7. 10:02
 26/41 anonim ***** válasza:
A főnökömnek is mindig igazat mondtam, aztán elkezdett "gyilkolni". De én győztem:)
2021. szept. 7. 10:02
 27/41 anonim ***** válasza:
Vannak a notórius hazudozók, ők jellemtelen emberek. Ismerek egy párat.
2021. szept. 7. 10:06
 28/41 A kérdező kommentje:
#24-es es mit tennel ha mennel tovabb es keresnel ujabb embert es megbedzeltek mar mindent kipakolsz elhuzgalod az asztalt agyat es a masik meg mikor jonne akkor kozli hogy nem megyunk? Nem lenne herot erzesed hogy basszus a hetkoznapi eletedben is akadalyoznak mert az idodet vesztegeted ezzel a varakozassal nem tudnak az elején őszinték lenni es félreértéseket generálnak? Mikozben le volt beszelve minden, hogy jonnek? Persze megy tovabb az ember gondolom ez a kovetkezo valasz de az allando kipakolastol, asztal, agy tologatastol, varakozastol mikozben lenne mivel foglalkoznod de nem fersz hozza csak a csalodas erzeset es a bizalmatlansagot erositik az emberben es mar elore stresszelnel hogy vajon a kovetkezo mikor fogja lemondani feluton.
2021. szept. 7. 10:07
 29/41 A kérdező kommentje:

* megbeszeltek

Ez a fajta nem őszinteseg a legkarosabb.

2021. szept. 7. 10:08
 30/41 A kérdező kommentje:
26-os zold pacsizni akartam. Csak mobilon melle ment.
2021. szept. 7. 10:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!