Az embereknek mennyire fontos az őszinteség?
Mit jelent neked ez a szó?
Önmagad és a másik irányába?
"Az őszinteség együtt jár a tapintatossággal"
Fenét. Az őszinteségnek semmi köze a tapintatossághoz. Tapintatossággból inkább hazudni szoktak az emberek. És ez így van jól.
Látom a hazug emberek bőven fogalom zavarban szenvednek, mert már nem tudnak másra gondolni csak mindennél a hazugságra, aminek köze nincs hozzá, mint pl. a tapintat.
Persze tapintatból hazudsz egy olyan típusú embernek mint Paul Eckmann és aztán rájössz, hogy nem hisz neked, mert tudja hogy hazudsz. :)
Asszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, ami ha valaki hazudik, akkor sípol. A gyerek hazaér az iskolából - Hányast kaptál fiam?
- Ötöst anyám! Bíííííííííííííííííp Hármast! Bíííííííííííííííííp
- Jó...egyest. Anya
- Bezzeg amikor én iskolába jártam, sose kaptam egyest! Bíííííííííííííííííp Apa
- Bezzeg amikor én iskolába jártam... Bíííííííííííííííííp Apa, nem jártál iskolába? Ne szemtelenkedj fiam, az apád vagyok! Bíííííííííííííííííp
Még egyszer mondom. Mindenki hazudik, aki valamilyen módon emberekkel kerül kapcsolatba. De még az se kell hozzá. Az emberek saját maguknak is hazudnak. Pl., aki azt hiszi magáról, hogy sose hazudik.
Van családod? Mindig őszinte voltál a szüleiddel? Van munkahelyed? Jártál már állásinterjún?
#14-es ilyenkor csak azt kell mondani hogy ne haragudj de ez nem tartozik rad vagy nem akarok rola beszelni.
Es ha nem veszi a lapot akkor tovabb battyogni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!