Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Képes volnál segíteni annak,...

Képes volnál segíteni annak, akit szívből gyűlölsz ha az élete múlna rajta?

Figyelt kérdés

A kérdés elméleti szintű!

Szégyellem magam, mert ha Isten próbatétel elé állítana, elbuknék!

Természetesen rá vagy be nem segítenék, hogy az illető meghaljon.De szeretném ha látná, hogy ott vagyok, és segíthetnék...mégsem teszem.

Elégtétel volna a sok sérelemért, amit ok nélkül kaptam tőle! Majd elfordítanám a fejem, elsétálnék, hagynám meghalni!

Isten bocsássa meg!

2021. szept. 4. 16:48
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Igen, de csak azért, mert máskülönben még engem b'sznának meg segítségnyújtás elmulasztása miatt. Teszem azt, ha beszorulna egy autóroncsba, akkor megtenném az állampolgári kötelességemet és ráküldeném a tűzoltókat (persze nem kellene óvatoskodniuk, amikor kivágják a kocsiból), de nem telefonálnék be később a kórházba érdeklődni, hogy túlélte-e.
2021. szept. 5. 19:01
 42/42 anonim ***** válasza:
NEM!!! Mert ha én segítettem rajta ő meg cserébe hátba szúrt akkor ott döglődhetne előttem, hidegen hagyna. Sőt ha nem látna senki még jól bele is rúgnék párat! De tuti hogy nem adja meg a sors ezt a lehetőséget, pedig van jópár patkány aki megtévesztésig hasonlít az emberre.
2021. dec. 31. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!