Képes volnál segíteni annak, akit szívből gyűlölsz ha az élete múlna rajta?
A kérdés elméleti szintű!
Szégyellem magam, mert ha Isten próbatétel elé állítana, elbuknék!
Természetesen rá vagy be nem segítenék, hogy az illető meghaljon.De szeretném ha látná, hogy ott vagyok, és segíthetnék...mégsem teszem.
Elégtétel volna a sok sérelemért, amit ok nélkül kaptam tőle! Majd elfordítanám a fejem, elsétálnék, hagynám meghalni!
Isten bocsássa meg!
Ez jogos, nem tudom. Én is csak elméletben játszottam el a gondolattal.
Munkahelyi a kapcsolat.
Sokat gondolkodtam már váltáson.De egyrészt nem vagyok az a megfutamodós fajta.Igaz,nem veszem fel a harcot se ilyen ember ellen, mert abból oda vissza durva dolgok lennének, rendőrségi ügyek,meg vérfolyás stb. És ennyit nem ér nekem a visszavágás lehetősége.Meg nem akarok az ő szintjére süllyedni.Gyerekes harcokat vívni felnőttként.
Viszont a munkahely jó,minden más téren jól érzem magam ott.Nem akarom eldobni ezt egy ilyen szemét rohadék miatt.Nem beszélve arról hogy máshol lehet más probléma lenne,valami egészen más.Vezetőség,vagy fizetés vagy bármi.
Úgyhogy míg csak ez a probléma,addig nem szeretnék váltani.
Elkerülöm,nem veszem emberszámba,nem veszem fel a sz.rságait.De azért van lelkem.És nem kellemes évek óta ebben lenni.Főleg látva hogy nem csak velem csinálja ezeket a dolgokat.
Erről így nyíltan nem akarok írni.A lényeg az,hogy kiderült a vezetőség számára is,mert ahogy írtam nem csak én kapom ezt a viselkedést.De elég gyenge kezű a vezetőség,és van egy kis kötődése is az ember felé...úgyhogy kb. kirobbanthatatlan.A fegyelmezés ,vagy a rend teremtés nem az erősségük.
Empatikus,szigormentes vezetőség alatt dolgozunk.Ami jó,mert emberszámba veszik a dolgozókat minden téren.Viszont rossz,mert képtelen kezelni egy ilyen helyzetet.Hogy van egy bomlasztó személy a társaságban!
Igen. Nem hiába gyűlölöm. Egész életemben azon kattognék, hogy hogy lehettem ilyen segfej, hogy egy ilyen lehetőséget elszalasztottam.
Amúgy nem hiszek semelyik istenben sem.
És ha megdobnak kővel, én az egész Himaláját fogom az illető képébe b***ni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!