Segìtenél bajba jutott felnőttnek vagy gyereknek az utcán, ha rosszul lenne?
Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 19:50
A kérdező szavazást indított:
Nem
Igen
41 szavazat
2/15 anonim válasza:
Sétálnék tovább, mi közöm hozzá.
Még a fejem is elfordítanám.
6/15 anonim válasza:
Ha olyan, akkor minden további nélkül. Ha csak annyival, hogy hívok mentőt, akkor annyi. Viszont alvó/részeg hajléktalannak tűnő egyedekhez nem megyek oda.
Meg hát a rosszullét is egy nagyon tág fogalom. Lehet rosszul egy ember azért mert tényleg beteg vagy csak azért mert be van állva(mindegy, hogy piatol vagy drogtol)
7/15 anonim válasza:
Én ilyenkor inkább megvárom, hogy más segítsen. Nem értek ilyesmihez, és amúgy is utálom az embereket. Ha nincs ott senki, akkor azért segítenék.
8/15 anonim válasza:
Én szoktam is, volt már rá példa.
10/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy nagyon nehéz észrevenni, ha valaki rosszul van. Én eddig 4szer mentem oda segíteni, 3 részeg volt azért esett össze, 1 meg csak elaludt az autóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!