Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Segìtenél bajba jutott felnőtt...

Segìtenél bajba jutott felnőttnek vagy gyereknek az utcán, ha rosszul lenne?

Figyelt kérdés
2021. jún. 15. 19:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%
Én Pesten woltoztam, és elestem a biciklivel a járda mellett. Kb. mindenki körülöttem odajött, szédültem, de 5-6 ember azonnal mondta hogy jól vagy, segítsek, minden rendben. Egy italt is rendelt nekem, vizet, mondta hogy üljek le, pont ott volt egy étterem asztala. Nagyon rendesek voltak.
2021. jún. 15. 20:30
 12/15 Metionin ***** válasza:
83%
11. Én pont hétvégén szedtem össze egy woltos csajt, felborult mert elécsámpázott hirtelen egy néni. Kis híja volt hogy én is boruljak. Egy autós is megállt és hozta az elsősegélydobozt ha kellene kötszer de szerencsére csúnya horzsolással megúszta a csaj. Kb mindenki megállt meg odajött csak a néni nem, aki miatt borult :D
2021. jún. 15. 20:38
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

Persze, fordított esetben nekem is jól esne ha segítséget kapnék, ha esetleg baj ér.

Én részegeknek is szoktam segíteni, ha rászorulnak. 1 éve egy ittas bácsi biciklivel elesett, beütötte a fejét, lett egy 4-5 cm-es nyílt seb a fején, ami folyamatosan vérzett, láthatóan varrni kellett, mentőt hívtunk, kiérkezésig megpróbáltuk csillapítani a vérzést. Aranyos bácsi volt attól függetlenül, hogy részeg volt.

Másrészt könnyű részegnek nézni egy cukorbeteg embert, ha éppen hypozik, esetleg még agresszív is. Bizonyos esetekben a cukrosoknak “szaguk” is lehet, amiről tévesen azt feltételezhetik, hogy ittak. Ezért mindig váltok velük néhány szót, és ha az a benyomásom, hogy részeg és csak ki kell pihennie, megyek tovább. Egyéb esetben megteszem ami tőlem telik.

2021. jún. 15. 20:43
 14/15 anonim válasza:
6%
Kitart dolog, hogy segítsek bárkin is.
2021. jún. 15. 23:11
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Alap, hisz ember vagyok.
2021. jún. 22. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!