Amikor valaki segitséget kér mondjuk egy fórumon, miért azok írnak azonnal akik sajnos nem tudnak segiteni?
Figyelt kérdés
Ez kit érdekel? Miért éreznek kényszert h sajnálkozzanak?
De pl összejövetellel kapcsolatos esemény, alatta az első 5-10 komment arról szól h sajnos pont nem ér rá, sajnos pont ez, pont az, sajnos igy ugy. Ezt miért kell?
Miért nem lehet szimplán tovább görgetni?
Te mire szoktál gondolni amikor ilyet látsz?
2021. jún. 21. 03:45
1/6 anonim válasza:
Igazad van, sajnos ez mindenhol van.
Nem tudunk mit tenni ellene.
Engem is zavar.
Főleg az zavar jobban, hogy belekötnek abba aki éppen segíteni akar valakinek. Pl elveszett tárgyat keres vagy talált...
2/6 anonim válasza:
Nem kell baromságot kérdezni és akkor lesz rá normális válasz.
3/6 anonim válasza:
Igen, pont ilyenekre gondolt a kérdező, mint te kedves utolsó 😁
4/6 anonim válasza:
Sajnos nem tudom a választ, de remélem, elég hamar írtam.
:DDDDDD
5/6 anonim válasza:
.. Vagy rinyálnak hogy mennének, de az a hülye kártya... Majd az egész topic egy oltott vs oltatlan vita lesz. Facebookon látom ezt mindig. Ha a posztoló rájik szól akkor se értik meg...
6/6 anonim válasza:
Szerintem a legtöbb esetben nincs emögött rossz szándék (feltűnési viszketegség, közléskényszer, stb.) szimplán csak tényleg nagyon szívesen segítenének, és sajnálkoznak. Csak azt kéne ezeknek az embereknek felfogni, hogy ha a sajnálkozásukkal "teleszemetelnek" egy posztot, akkor lehet pont az az egy árva segítséget nyújtó hozzászólás fog elkallódni a sajnálkozás-tengerben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!