Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány százalék Magyarországon...

Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?

Figyelt kérdés

Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.

(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)

2021. aug. 20. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/71 anonim ***** válasza:
27%

Ne aggódj, akármelyik lúzer hülyegyereket lealázom élőszóban is, szemtől-szemben. Miért, mit tudna, mit tudnál tenni, he?

Megyek egy pár napja a közértben, jön velem szemben a szűk sorok között egy proli. Egy ilyen igazi, nagyzsebes-rövidnadrágos, igénytelen és rossz ízlésű proli. Nem az útjára figyel, hanem nyomogatja a telefonját. Közben jön nekem, szűk a hely, kikerülni nem lehet. Végül oldalazva éppen el tudtam slisszolni mellette, annyit mondtam csak neki: "- Előre figyelj!". Na, ez a frusztrált, de annál öntudatosabb lúzer prolinak elég is volt, visszaszólt, hogy "- Mi va', gecccci?". Na, mondom, beleállok ebbe is, nem árt egy kis népnevelés. Odaálltam elé, és elkezdtem utánozni. Széttártam a karjaimat, mint ha izomtibor lennék, leszegtem a fejemet, mint az öklelésre készülő bika, és proli nyelvet és hangot utánozva elkezdtem mondani neki: "- Mi va' geccccccci? Kőkemény proli vagyok, kötttsög! Gondó'kozzá' má'!", meg hasonlók. Prolinak rögtön elszállt a nagy öntudata és önbizalma. Mert ezek csak a gyengébekkel nagylegények, ha látják, hogy emberükre akadnak, akkor rögtön lúzer kisgyerekek lesznek. Ráadásul még csak nem is a testi erőmmel győztem le, hanem szellemivel.

2021. aug. 21. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!