Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány százalék Magyarországon...

Hány százalék Magyarországon a segghülyék aránya?

Figyelt kérdés

Írj egy számot, hogy szerinted mennyi.

(Felhívom a kedves moderátorok figyelmét, hogy a "segg" szó a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által hivatalosan elfogadott, nem vulgáris szó. Mint az közismert.)

2021. aug. 20. 23:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
70%

Egyébként itt fényképezed a sok pénzt, aztán egy Panasonic Lumix DMC-FS42-el fényképezel:D

Több, mint 15 éves fényképezőgép:D

2021. aug. 21. 00:26
 32/71 anonim ***** válasza:
30%
:)))))
2021. aug. 21. 00:28
 33/71 anonim ***** válasza:
24%
Hidd el nekem, hogy nem szívesen dicsekszem azzal, amim van. De helyre kell tenni néha ezeket a lusta, irigy lúzereket. Mert az egyik kérdésében itt rinyálnak, hogy ők miért ilyen szerencsétlenek, majd egy másik kérdésnél kötekedő és arrogáns válaszokat írnak, teljesen normális kérdésekre. Kell egy kicsit nevelni őket, még akkor is, ha legtöbbjük csak tízenéves hülyegyerek. De milyen felnőtt lesz belölük, ha már most ilyenek? Ha 100 ilyen hülyegyerekből csak öt elgondolkodik egy ilyen után egy kicsit, már megérte a dolog, és nem nekem, mert nekem mindegy, hanem nekik, meg az egész társadalomnak, mert öt lusta és irigy lúzerrel kevesebb lesz. Van sajnos bőven belőlük ebben az országban, ahol mindenki csak a sültgalambot várja, de tenni a sorsa jobbrafordulásáért nem hajlandó semmit.
2021. aug. 21. 00:29
 34/71 anonim ***** válasza:
0%
Ok, boomer.
2021. aug. 21. 00:30
 35/71 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező feltett egy provokatív kérdést, most mit vártál?:) Az első válaszoló megragadta a lényeget. Azért nehogy már véresen komolyan vegyünk egy ilyen infantilis kérdést:)
2021. aug. 21. 00:34
 36/71 anonim ***** válasza:
41%

37, igen, ahogy belegondolok, legalább 15 éve megvan ez a kamera. Nem is fogok újat venni, mert itt a 400 ezres telefon, ha nyaralás közben kell fotózni, a Panasonic csak úgy megmaradt.

[link]

De tudod mi a baj? Az, hogy azt hiszed, hogy megfogtál vagy mondtál valami nagyot azzal, hogy 15 éves kamerával fotóztam. Na, ezért vagy te egy irigy lúzer, mert összesen ennyibe tudsz "belekötni". :D

2021. aug. 21. 00:36
 37/71 anonim ***** válasza:
67%

Tudod mi a gáz? Az, hogy szerinted tizenéves gyerekeknek akarsz felvágni éjjel fél egykor.

Én nem vagyok irigy, valoszinüleg nem ismered a fogalmat, mert rohadtul nem irigykedek, elégedett vagyok az életemmel. Nincs szükségem arra, hogy másoknak bizonygassam, hogy nekem mennyire urva jó minden, és másnak mennyire szar. Neked viszont igen. Szeretnél róla beszélni, hogy mi okozza ezt?

2021. aug. 21. 00:41
 38/71 anonim ***** válasza:
27%
Honnan veszitek, hogy tizenéves gyerekek vannak itt? pl. én sem vagyok az.
2021. aug. 21. 00:42
 39/71 anonim ***** válasza:
41%

Most viszont már engedelmetekkel a 430 ezer forintos laptopomról írok, mert már fáradt voltam az asztali gépnél ülni.

[link]

Ja, #40, a boomerek nem 42 évesek, az egy más korosztály, de hát ennyire egy lusta irigy lúzer vagy, és még ahhoz is tehetségtelen, hogy utánanézzél! :D Nem is fogod vinni semmire az életben.

2021. aug. 21. 00:44
 40/71 anonim ***** válasza:
24%
43, már azzal, hogy késztetést éreztél arra, hogy megírd ezt a választ, elárultad magadat. Még egyszer írom: nem vagyunk egy szinten, a többi hülyegyereket át tudjátok verni, de engem nem!
2021. aug. 21. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!